Contact De webshop is op dit moment gesloten.

Ze zijn er weer! De Orchideeën van Ben en Marjan!

Dit bericht is 26 september 2019 geplaatst.

Op Facebook zag ik afgelopen augustus een bericht van Ben van der Kooij Orchideeën. De Orchideeën worden namelijk Biologisch geteeld. En daar hoort bij dat er afentoe een hapje uit je plant of bloem word genomen. Maar de slakken vielen de bloemen dit keer aan alsof het een exotische salade was! De bloemenveiling accepteert stelen met deze imperfectie niet maar vind jij dit erg?

Wij hebben nu deze orchideeën in de winkel met een kleine beschadiging op de steel. Wand wij steunen graag de biologische sector.

Een biologische appel heeft ook wat vlekjes en pitjes aan de vruchten zitten en zelfs supermarkten hebben buitenbeentjes! En eigenlijk is dit het zelfde maar dan met snijbloemen. Het probleem met snijbloemen is dat je die voor het oog koopt en een appel voor de smaak.

De vraat van de slakken zit vooral aan de steel. En eigenlijk vind ik het patroon ook wel tof. De bloemen zelf zijn nog steeds prachtig en de geur wordt er ook niet minder op.

De komende tijd leggen we je nog meer uit over waarom het zelfs goed voor de biologie dat er een hapje uit de orchidee is genomen.

Koop deze orchideeën bij ons in de winkel of uit onze webshop in een boeket. Dan steun je indirect ook Ben en Marjan met hun Biologische orchideeën!

Het boeket vind je in onze herfstcollectie:

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.