Zakelijk bloemen laten bezorgen

Dit bericht is 1 februari 2018 geplaatst.

Zakelijk bloemen bestellen. Dat moet efficiënt zijn, toch?

Daar hebben we ons best voor gedaan. Je kan via de volgende wegen bij ons bestellen:

  • via de webshop, Daar kun je ook een zakelijk account aan maken. Dit doe je bij je eerste bestelling. Dus steeds het factuur adres en bezorggegevens invullen is dan niet nodig. Je kunt dan ook op factuur basis bestellen. Je betaald als zakelijke klant geen administratie kosten.
  • via de e-mail, dit kan op factuurbasis. Maar dan brengen we mogenlijk administratie kosten in rekening.
  • via telefoon (020-6835038), wij noteren je bestelling even, dit is voorhal handig als je specifieke wensen hebt. Wij vragen je dan te betalen via een betaal-link met open bedrag. Wanneer wij je betaal bevestiging hebben bezorgen wij je order. Hiervan kun je per mail een factuur ontvangen, daar zijn mogenlijk administratiekosten aan verbonden.

Maak nu een account aan en je krijgt 25% korting op je eerste boeket!

[maxbutton id=”12″ url=”https://www.mooianders.info/mijn-account/” text=”Registreer nu” ]

 

Onze winkel aan de Bilderdijkstraat met eigenaar Dennis.

Dus wil jij een Mooi en Ander boeket met bijzondere bloemen laten bezorgen in Amsterdam vanaf onze winkel in de Bilderdijkstraat? Neem contact met ons op en wij verzorgen én bezorgen jou bloemen. Maar natuurlijk kun je ook even langs komen om de winkel te bewonderen. Net zoals al onze klanten in Amsterdam Oud-West.

Of laat bloemen iedere week bezorgen bij jezelf met een bloemabonnement.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.