wp-16160807478544163528524159972547

VerlopenWorkshop; schikken met Bio Steekschuim

VerlopenWorkshop; schikken met Bio Steekschuim

VerlopenWorkshop; schikken met Bio Steekschuim
Mooi Anders Bloemen

Mooi Anders Bloemen, Workshop

Heb je de workshop bloemschik basics gevolgd? Dan is dit een leuke opvolger. Maar niet getreurd ook zonder de Basics is dit een leuke workshop om te volgen.

Nee, we gaan geen tuttig bloemstukje maken. Steekschuim is simpelweg een materiaal waarmee je bloemen op hun plaats houd. Dus je kan eventueel een traditioneel stukje maken, maar op deze avond maken we iets wat meer van deze tijd is.

Met materialen van het seizoen maken we een schikking voor op tafel. Je kunt zelf een schaal meenemen of bestel er van te voren een die wij voor je klaar zetten.

We gebruiken steekschuim wat biologisch afbreekbaar is en dus niet zo belastend is voor het milieu als de gangbare steekschuim soorten.

  • 4 maart 2022
    20:00 - 22:00
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

locatie  

Telefoon locatie 020 683 50 38

Locatie website:

Adres
Bilderdijkstraat 196 h, 1053 LE, Amsterdam

Beschrijving:

De bloemenkelder

Om u tijdens een workshop helemaal in de Mooi Anders sfeer te brengen, organiseren we deze nooit ver van huis. Onze eigen bloemenkelder is namelijk de perfecte locatie voor een bloemschik-avond. Nooit ver verwijderd van de ruime keuze in onze materialen, want de bloemenkelder bevindt zich gewoon onder onze winkel. Terwijl u helemaal opgaat in het bloemschikken, krijgt u gelijk een kijkje in de keuken. De bloemenkelder is namelijk de plek waar wij normaal gesproken onze boeketten voorbereiden en vers geleverde bloemen gereedmaken voor verkoop. U verlaat onze bloemenkelder gegarandeerd met een bloemwerk waar u en wij trots op zijn!

 

Vakantie

Tot en met 23 augustus zijn wij op vakantie. wij zijn dan ook niet bereikbaar. Vanaf 24 augustus is de winkel weer open en staan we weer voor u klaar.