• 9 maart 2018
    19:00 - 21:00
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

Het is nu volop tijd voor de meest prachtige Orchideeën. Zowel voor planten als snijbloemen. En denk nu niet alleen aan de Phalaenopsis maar juist aan de meer exotische soorten.

Met deze orchideeën moet je niet te veel “doen”, deze prachtige producten moet je juist in hun waarde laten. Daarom gaan we “Freestylen” met de ondergrond, wat zoveel betekend als je creativiteit de ruimte geven. We gaan dus met verschillende technieken aan de slag. Bijvoorbeeld gelamineerde schaaltjes maken of een vaas van wol.

We maken het niet te moeilijk. Dus eenmalig meedoen kan prima. Maar dit is ook een leuke workshop wanneer je, je strippenkaart gebruikt!

locatie  

Telefoon locatie 020 683 50 38

Locatie website:

Adres
Bilderdijkstraat 196 h, 1053 LE, Amsterdam

Beschrijving:

De bloemenkelder

Om u tijdens een workshop helemaal in de Mooi Anders sfeer te brengen, organiseren we deze nooit ver van huis. Onze eigen bloemenkelder is namelijk de perfecte locatie voor een bloemschik-avond. Nooit ver verwijderd van de ruime keuze in onze materialen, want de bloemenkelder bevindt zich gewoon onder onze winkel. Terwijl u helemaal opgaat in het bloemschikken, krijgt u gelijk een kijkje in de keuken. De bloemenkelder is namelijk de plek waar wij normaal gesproken onze boeketten voorbereiden en vers geleverde bloemen gereedmaken voor verkoop. U verlaat onze bloemenkelder gegarandeerd met een bloemwerk waar u en wij trots op zijn!