• 8 december 2017
    19:00 - 21:00
  • 8 december 2017
    19:00 - 21:00

Een klassieker! Zelf vind ik kerstkransen het mooiste bloemwerk voor de feestdagen. Het is een Ambacht, en hoe meer je deze maakt en oefent hoe egaler en mooier deze word.

We maken hem uit diverse soorten kerstgroen. Nobilis, pijnboom, hulst en nog een aantal andere soorten. Ook hulstbessen en dennenappels zijn aanwezig. Op deze manier maken we een krans van uitsluitend natuurlijk materiaal.

Op de avond zelf is er nog de mogelijkheid om LED verlichting op batterijen aan te schaffen om in de krans te verwerken.

Let op, deze workshop vraagt veel materiaal (kerstgroen) om te maken. Daarom word er op iedere ticket (ook strippenkaarten en cadeaubonnen) €10 extra gerekend. De workshop kerstkransen kost dus €45,- per persoon.
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

locatie  

Telefoon locatie 020 683 50 38

Locatie website:

Adres
Bilderdijkstraat 196 h, 1053 LE, Amsterdam

Beschrijving:

De bloemenkelder

Om u tijdens een workshop  helemaal in de Mooi Anders sfeer te brengen, organiseren we deze nooit ver van huis. Onze eigen bloemenkelder is namelijk de perfecte locatie voor een bloemschik-avond. Nooit ver verwijderd van de ruime keuze in onze materialen, want de bloemenkelder bevindt zich gewoon onder onze winkel. Terwijl u helemaal opgaat in het bloemschikken, krijgt u gelijk een kijkje in de keuken. De bloemenkelder is namelijk de plek waar wij normaal gesproken onze boeketten voorbereiden en vers geleverde bloemen gereedmaken voor verkoop. U verlaat onze bloemenkelder gegarandeerd met een bloemwerk waar u en wij trots op zijn!