flower-3274719

VerlopenWorkshop ijzig voorjaars-arrangement

VerlopenWorkshop ijzig voorjaars-arrangement

VerlopenWorkshop ijzig voorjaars-arrangement
Mooi Anders Bloemen

Mooi Anders Bloemen, Workshop

Het voorjaar begint stilletjes door de kou te ontluiken. Met bloembollen en bolbloemen gaan wij dit symboliseren. Natuurlijk met een hippe twist.

Alle verstopte bloembollen tussen mos en bladeren gaan we een ijzig effect geven. We bevriezen namelijk alles met kaarsvet. Om nu alvast wat kleur te geven aan het arrangement verwerken we wat bolbloemen in buisjes. Wanneer deze zijn uitgebloeid hebben de bloembollen alvast het ijs doorbroken. Een bloemstuk waar je lang plezier van hebt!

Deze workshop zou je met je strippenkaart kunnen volgen na de kerstworkshops. Maar ook als dit je eerste workshop word kun je prima mee doen.

  • 9 februari 2018
    19:00 - 21:00
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

locatie  

Telefoon locatie 020 683 50 38

Locatie website:

Adres
Bilderdijkstraat 196 h, 1053 LE, Amsterdam

Beschrijving:

De bloemenkelder

Om u tijdens een workshop helemaal in de Mooi Anders sfeer te brengen, organiseren we deze nooit ver van huis. Onze eigen bloemenkelder is namelijk de perfecte locatie voor een bloemschik-avond. Nooit ver verwijderd van de ruime keuze in onze materialen, want de bloemenkelder bevindt zich gewoon onder onze winkel. Terwijl u helemaal opgaat in het bloemschikken, krijgt u gelijk een kijkje in de keuken. De bloemenkelder is namelijk de plek waar wij normaal gesproken onze boeketten voorbereiden en vers geleverde bloemen gereedmaken voor verkoop. U verlaat onze bloemenkelder gegarandeerd met een bloemwerk waar u en wij trots op zijn!