Binnenkort Workshop Bloemschiken Advanced (stap 3)

Heb je de workshop bloemsschik basics(1) én Bloemschik Essentials (2)al eens gevolgd? Dan ben je nu helemaal klaar voor een stapje verder!

Sommige van onze workshoppers hebben de smaak echt zo te pakken dat we een stapje moeilijker gaan. Wand je boeketten blijven na de vorige workshop echt langer staan en dat schikken lukt ook al aardig. Dan gaan we nu echt boeketten binden zoals we dat in de winkel doen.

De kennis van Bloemschik basics en essentials is echt nodig om boeketten te kunnen binden en ze dan passend te maken in een vaas. We gaan geen ronde boeketten binden maar juist van die pluk boeketten!

  • We zijn ongeveer 2 uurtjes bezig.
  • De workshop is inclusief alle bloemen, koffie en thee.
  • Je leent ons gereedschap
  • Allen zelf een vaas meenemen!
  •  4 april 2025
     20:00 - 22:00
Details Prijs Aantal:
Éen persoon €49.95 (EUR)  
Éen persoon €45.00 (EUR)  
Cadeaubon gebruiken €0.00 (EUR)  
Strippenkaart gebruiken €0.00 (EUR)  

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.