Verlopen Online Workshop; (Moederdag special) Bloemschik basics

Hoe geniet u langer van uw bloemen? Waarom schuin afsnijden? En leer in uw moeilijkste vaas een mooi boeket te schikken. Aangezien het helaas niet mogenlijk is bij ons in de winkel workshops te komen volgen. Komen wij naar u!

Let op, te bestellen tot 7 mei. Alleen in Amsterdam

Hoe geniet u langer van uw bloemen? Waarom schuin afsnijden? En leer in uw moeilijkste vaas een mooi boeket te schikken.

Aangezien het helaas niet mogenlijk is bij ons in de winkel workshops te komen volgen. Komen wij naar u! Een leuke Moederdag avond, of gewoon voor jezelf.

Alleen in Amsterdam bezorgen wij de dagen vóór of van de workshop een pakketje bloemen op. U ontvangt van ons vóór de workshop een mail met een link voor een video conferentie via Zoom. Wij geven uitleg en maken een voorbeeld op het grote scherm. Je kunt dan op de avond met ons chatten of via de camera vragen stellen en je boeket laten zien. (je kunt ook het beeld uitzetten)

De naam van deze interactieve workshop zegt het al: de basis van bloemschikken voor thuis. Verschillende soorten styling, combinaties en kleurstellingen worden gedemonstreerd. Stel vooral veel vragen over de fabeltjes en de juiste technieken.

Op de avond zelf

We beginnen met een uitleg van de bloemen en hun bijzondere eigenschappen. Gevolg door de verzorgingstips met daarna een voorbeeld wat ik zal maken van het boeket.

Wat heb je nodig;

 • Het bloemen pakket voor thuis wat je hier besteld.
 • Een Laptop, Tablet of Smartphone waar je Zoom op installeert. (of doe dit even voor je moeder 😉
 • Optioneel kunt u nog een handig verzorgings- setje mee bestellen.
  Of pak een aardappel schilmesje uit eigen keuken met een snoeischaar uit je schuur 🙂
 • Bestel de handige vaas mee voor plukboeketten, of kies een vaas uit je eigen collectie van 2-4 Liter

Let op; we kunnen alleen in Amsterdam de bloempakketten bezorgen!

 • Voorjaars boeketten
   10 mei 2020
   20:00 - 22:00 De Mooiste bloemen van het seizoen gaan we verwerken in een prachtig pluk boeket.
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.