• Online kransen maken
    11 december 2020
    20:00 - 22:00

We willen tijdens de feestdagen toch iets leuks organiseren voor onze enthousiaste workshop gasten. Helaas is het op dit moment niet mogenlijk om bij ons op locatie een workshop te volgen. Maar thuis is natuurlijk geen probleem! Via een livestream kun je meedoen met de workshop kransen binden. We sturen het pakket met materialen via de post naar je toe. Voor dit stuk bloemwerk kunnen we hele stevige materialen verzenden die de reis overleven.

Het is een compleet pakket met een stro krans, groenmaterialen en natuurlijke decoratie. Het enigste wat je zelf nodig hebt is een aardappelschil mesje en een snoeischaar.
De verzendkosten voor het pakket zijn ook inbegrepen voor heel Nederland we versturen deze in de week van de workshop.

We beginnen met het uitpakken en bespreken van de materialen. Gevolgd door de uitleg en het samen maken van de krans. Tijdens het maken gaan we even jouw webcam uitlichten zodat we even kunnen bespreken wat je aan het doen bent. We willen je wel vragen je camera aan te zetten zodat we je vordering kunnen bekijken. Maar je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om de camera alleen op je krans te zetten.

 

Details Prijs Aantal:
Éen persoonToon details +€50.00 (EUR)  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *