Workshops!

Workshops!

blossom-1135245
Workshops!
dav
Mooi Anders Bloemen

Mooi Anders Blog

Categorieën:

Er komen weer workshops aan!

In een tijdelijke workshop ruimte achter de winkel hebben we vanaf half september ruimte voor workshops. We kunnen maximaal 6 personen hier kwijt, daarom zetten we ook een webcam neer en kun je óók online mee doen!

In de winkel

Kom je bij ons in de winkel een workshop volgen dan zorgen we natuurlijk dat je 1,5 meter afstand houd van elkaar. De uitleg zal ik op ruime afstand geven en tijdens het rondlopen voor vragen draag ik een mondkapje. Normaal gesproken is er een tafel vol met bloemen waar je zelf je bloemen mag pakken. Maar om veel rondlopen te vermeiden hebben we nu een emmer met bloemen bij je tafel neergezet.

Online volgen

Volg je de workshop online, dan krijg je een pakket bloemen thuis bezorgt een paar dagen vóór je workshop. (Dit kan alleen in Amsterdam!) We versturen je ook een link om deel te nemen aan een webinar, een soort van online vergadering via Zoom. Je dan deze gebruiken op je Smartphone, Tablet of bij voorkeur uw laptop. We versturen dit in de week van de workshop. Er staan twee of drie camera’s om alles goed te volgen.

6 tijdstippen

We trappen het seizoen af met 6 dezelfde lessen. Er zijn opties voor zowel smidgens als ‘avonds! Kleine groepjes van 6 personen in de workshop ruimte en 6 personen online.
11 september beginnen we met Bloemschik Basics!