Workshops Voor Groepen

Een avond bloemschikken

Vanaf 6 personen is het mogenlijk een avond te boeken voor een workshop. We geven deze workshops alleen, s’ avonds, in de bloemenkelder onder onze winkel. Hier kunnen we maximaal 12 personen in kwijt. Wij zorgen voor een kopje koffie, thee en natuurlijk een boel bloemen en heel veel kennis!

Bloemschik Basics

Omdat er misschien mensen zijn met weinig of juist heel veel bloemschik ervaring word er vaak gekozen voor de workshop Bloemschik Basics. Iedereen neemt dan een eigen vaas mee van 2-4 Liter en ik leer je hoe je daar het beste een veldboeket in kunt schikken.

Ik begin de avond met een boel weetjes over bloemen en hoe je deze volgens mij het beste kunt verzorgen. Zelfs gevorderde thuis bloemschikkers komen vaak met veel meer kennis uit deze workshop en boeketten die langer blijven staan. Maar natuurlijk gaat iedereen natuurlijk naar huis met een prachtig boeket.

De Workshop Bloemschik Basics kost :

€45 per persoon
Locatie en tijden

De workshop word alleen bij de winkel gegeven omdat ik het bedrijf alleen draai. Omdat overdag de winkel open is kunnen we dan dus geen workshop Bloemschikken verzorgen. Wanner de winkel sluit ga ik eerst even eten zodat ik weer met nieuwe energie jullie een leuke workshop kan geven. Daarom beginnen we niet vroeger met de workshop dan 20:00. Meestal duurt de workshop zo’n 2 uur.

Boek een workshop

 1. Lees onze algemene voorwaarden en de kleine lettertjes hieronder.
 2. Als eerste vind je hieronder onze agenda met beschikbare datums en tijden om een workshop te plannen.
 3. Mail ons om deze datum te plannen.
 4. Betaal via de site, je krijgt direct een btw factuur van.
  Betaal via hier
Onze agenda
De kleine lettertjes
 • De workshop word vooraf betaald, je betaald via de website en krijgt direct een BTW factuur in de bevestiging.
 • De datum staat vast wanneer het volledige bedrag betaald is.
 • Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen.
 • Voor minder dan 6 personen, betaal je toch het bedrag voor 6 personen zodat ik nog uit de kosten kan komen.
 • Annuleringen binnen 48 uur worden niet terug betaald, wij hebben dan namelijk alle verse materialen al ingekocht. De workshop kan om deze reden niet verplaatst worden.
 • Omdat ik zelf de lessen geef kan het voorkomen dat ik onverhoopt zelf de workshop moet annuleren. Stel ik word ziek voorafgaand aan de workshop, dan behoud ik het recht om de workshop te annuleren te verplaatsen. Uiteraard worden de kosten bij annulering dan vergoed.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.