Eindelijk staan er weer workshops online. Boek nu jouw plekje!

Workshops Online!

Workshops Online!

blossom-1135245
Workshops Online!
20210428_1225581745140527459024700-scaled.jpg
Mooi Anders Bloemen

Mooi Anders Blog

Categorie├źn:

Eindelijk kunnen we weer workshops plannen!
Als eerste wil ik je heel erg bedanken voor je geduld als je heb gewacht op een bericht van ons dat we weer mogen beginnen. Zoals het er nu uitziet zouden we de workshops in september weer kunnen starten. Dus we hebben vanaf September-December workshops Bloemschik basics gepland (ook in het engels). Ook staan er al wat kransen workshops online.
Zoals je begrijpt hebben wij het meteen druk met inschrijvingen. Dus het makkelijkste en het meest zekere voor jouw plekje is via ons systeem op de website te boeken.
Doet de site het even niet? dat kan door een piek in drukte komen. Probeer het dan morgen nog eens. Mail ons liever niet hierover. We houden het systeem in de gaten.
Krijg je een foutmelding? Het kan zijn dat het toch wel gelukt is, dan vind je ook een bevestiging in je mail.

  • Heb je een cadeaubon? Boek dan een ticket “Cadeaubon gebruiken”
  • Heb je een workshop van ons tegoed? Boek dan onder dezelfde naam, en email adres. En kies voor de optie “Strippenkaart gebruiken”. Neem bij de workshop even je eerste inschrijving mee.
  • Hebben we je terugbetaald of op een andere manier het opgelost voor je? Misschien heb je dan wel zin om mee te doen…

Is een workshop volgeboekt? Je kunt je dan als het goed is automatisch opgeven voor de wachtlijst. Als er dan een plekje vrij komt mailen we je meteen. Wie dan het eerste inschrijft heeft het plekje.
(p.s. als jij een ticket aan het boeken bent houden wij deze 10 minuten voor je vast, anders ben jij gegevens aan het invullen en zou je plekje opeens weg kunnen zijn. Ververs jij de pagina, of klik je steeds op terug naar vorige pagina. Dan gaan het aantal tickets dus naar beneden en komen na 10 minuten weer vrij)
Boek nu hier je workshop.
Tot bij de workshop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.