Beste Workshop Gasten,

Gister was er weer een persconferentie om trend het Corona virus, juist in Amsterdam betekend dat nieuwe regels en adviezen. Helaas moet ik daarom mededelen dat we alle workshops in de maand oktober daarom hebben uitgesteld. We willen dat onze gasten veilig maar ook gezellig kunnen bloemschikken. Ten eerste zouden wij het een beetje onverantwoord vinden om de workshops voort te zetten met oog op veiligheid. Daarnaast zouden het bijna privé lessen worden met het maximaal aantal toegestaan gasten. Dat is in mijn ogen toch minder gezellig, maar ook niet rendabel voor mij als ondernemer/ winkelier.

Ik begrijp heel goed dat dit een teleurstelling is. Ook wij hadden zin om weer workshops te geven, en les geven is iets waar ik ook zelf veel plezier uit haal.

Daarnaast weet ik ook dat er een aantal gasten zijn die al vanaf maart zitten te wachten op een workshop. Ik wil jullie ook extra bedankten voor jullie geduld en begrip.

Had je je ingeschreven voor een workshop in oktober? We hebben je ge-emailed. Mocht je deze mail niet gezien hebben? Check je spambox.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.