Updtes voor nieuwe workshops ontvangen

Geef je op om alleen wanneer er nieuwe workshops worden geplaatst een mail te ontvangen

Inschrijven gaat online. Hieronder vindt u het overzicht van alle workshops die we hebben gepland. Klik op een “lees verder” voor meer informatie over een workshop. Kies vervolgens één of meerdere “tickets” van een workshop en het aantal personen. Klik op “toon details+” voor meer informatie over een bepaalde ticket. Vervolgens hebben wij uw naam, telefoonnummer en e-mail adres nodig en betaalt u met iDEAL. Alle informatie wordt naar u gemaild. Ook kunt u op uw smartphone alle informatie in uw agenda downloaden door op het kalendertje te klikken bij de datum en tijdstip.

Wanneer een workshop is uitverkocht verschijnt er een optie om u aan te melden voor de wachtlijst. Wanneer er dan toch een plekje vrij komt wordt u automatisch op de hoogte gesteld door middel van een e-mail.

In plaats van de cursussen is er nu een strippenkaart.Je krijgt dan tot €50,- korting.

We merkten met de cursussen die we eerder organiseerden dat 5 of 10 datums plannen die voor de deelnemers allemaal uitkwamen een aardige opgave was. Daarnaast was het inhalen op een ander moment voor ons een boel administratie.

Met het nieuwe inschrijfsysteem voor de workshops is makkelijk te zien hoeveel plaatsen er nog zijn. Ook kun je die meteen voor 1 of meerdere personen boeken. Tussen de beschikbare “tickets” staat nu ook “strippenkaart gebruiken”. Hiermee kun je je dus inschrijven op de workshop wanneer jou uitkomtl!

Geen cursussen meer, maar extra workshops. De starters workshop Bloemschik Basics wordt nog steeds maandelijks gegeven. Maar we hebben nu ook iedere maand een andere workshop op de planning. Zoals werken met steekschuim, kransen maken en seizoensgebonden workshops. Zoals kerst, pasen of zomerbloemen, herfstbloemen en natuurlijk winter- en voorjaarsbloemen.

Dus wil je meerdere workshops volgen? Dan is een strippenkaart wel zo handig én voordelig. Met een strippenkaart is een workshop tot €5,- goedkoper per avond.

  • Eén persoon. €35,-
  • Cadeaubon gebruiken, Heeft u een cadeaubon gekregen? Dan selecteert u deze optie om uw plaats te reserveren.
  • Cadeaubon kopen, Wil je een workshop cadeau doen? Selecteer deze ticket en je kunt een cadeaubon ophalen in de winkel. Deze pakken we dan mooi in. €36,-
  • Strippenkaart gebruiken. Heeft u een strippenkaart gekocht? Kies dan deze optie en neem uw strippenkaart mee naar de workshop.
  • Strippenkaart kopen (5), Deze strippenkaart geeft toegang tot 5 workshops! Je krijgt hiermee €12,50 korting. De strippenkaart zelf krijgt u op de eerste avond mee. De overige workshops schrijft u zich in onder “strippenkaart gebruiken”.
  • Strippenkaart kopen (10), Deze strippenkaart geeft toegang tot 10 workshops! Je krijgt hiermee €50,- korting. De strippenkaart zelf krijgt u op de eerste avond mee. Bij de overige workshops schrijft u zich in onder “strippenkaart gebruiken”.

Om u tijdens een workshop helemaal in de Mooi Anders sfeer te brengen, organiseren we deze nooit ver van huis. Onze eigen bloemenkelder is namelijk de perfecte locatie voor een bloemschik-avond. Nooit ver verwijderd van de ruime keuze in onze materialen, want de bloemenkelder bevindt zich gewoon onder onze winkel. Terwijl u helemaal opgaat in het bloemschikken, krijgt u gelijk een kijkje in de keuken. De bloemenkelder is namelijk de plek waar wij normaal gesproken onze boeketten voorbereiden en vers geleverde bloemen gereedmaken voor verkoop. U verlaat onze bloemenkelder gegarandeerd met een bloemwerk waar u en wij trots op zijn.

Kalender

Alle workshops
Picture of Dennis

Dennis

Toen ik 8 jaar was heb ik eens een hortensia van een buurvrouw kaalgeknipt om een boeket voor mijn moeder te maken. De buurvrouw was er niet zo blij mee. Gelukkig mijn moeder wel ;-)“

Workshops door Dennis
Picture of Uno

Uno

Teacher of Sogetsu style ikebana. She feels that flowers in full bloom and withered flowers are beautiful. She doesn't know when is the moment to throw away the flowers.

Workshops door Uno
Picture of Iwan

Iwan

Duurzaamheid Consultant tijdens de week, tuinier tijdens het weekend. Als ik op bezoek bij vrienden ben kijk ik eerst hoe het met de planten gaat. Gelukkig vinden mijn vrienden dit helemaal niet erg!

Workshops door Iwan

In stappen bloemschik workshops volgen

Volg de bloemschik Basics workshop, word beter met Essentials en maak het af met Advanced. In 3 stappen kom je steeds een beetje verder met de perfecte bloemwerken maken voor thuis of als cadeautjes!

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Planten workshops

Ikebana workshops

Workshops in Eglish

Alle bloemschik workshops

Nog meer workshops? Kijk in de kalender.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.