Workshops

Workshops

Mooi Anders Bloemen

Workshops

Workshops

Vanaf de basis een bloemwerk creëren klinkt lastig, maar dat hoeft het niet te zijn als u de juiste maniertjes weet.

Waar Mooi Anders ooit begon, is met workshops en cursussen. Dit blijft dan ook een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Wilt u ook de kneepjes van het bloemschikvak leren, zodat u naar uw eigen smaak bloemwerk kan creëren?

Inschrijven gaat online. Hieronder vindt u het overzicht van alle workshops die we hebben gepland. Klik op een “lees verder” voor meer informatie over een workshop. Kies vervolgens één of meerdere “tickets” van een workshop en het aantal personen. Klik op “toon details+” voor meer informatie over een bepaalde ticket. Vervolgens hebben wij uw naam, telefoonnummer en e-mail adres nodig en betaalt u met iDEAL. Alle informatie wordt naar u gemaild. Ook kunt u op uw smartphone alle informatie in uw agenda downloaden door op het kalendertje te klikken bij de datum en tijdstip.

Wanneer een workshop is uitverkocht verschijnt er een optie om u aan te melden voor de wachtlijst. Wanneer er dan toch een plekje vrij komt wordt u automatisch op de hoogte gesteld door middel van een e-mail.

In plaats van de cursussen is er nu een strippenkaart.Je krijgt dan tot €50,- korting.

We merkten met de cursussen die we eerder organiseerden dat 5 of 10 datums plannen die voor de deelnemers allemaal uitkwamen een aardige opgave was. Daarnaast was het inhalen op een ander moment voor ons een boel administratie.

Met het nieuwe inschrijfsysteem voor de workshops is makkelijk te zien hoeveel plaatsen er nog zijn. Ook kun je die meteen voor 1 of meerdere personen boeken. Tussen de beschikbare “tickets” staat nu ook “strippenkaart gebruiken”. Hiermee kun je je dus inschrijven op de workshop wanneer jou uitkomtl!

Geen cursussen meer, maar extra workshops. De starters workshop Bloemschik Basics wordt nog steeds maandelijks gegeven. Maar we hebben nu ook iedere maand een andere workshop op de planning. Zoals werken met steekschuim, kransen maken en seizoensgebonden workshops. Zoals kerst, pasen of zomerbloemen, herfstbloemen en natuurlijk winter- en voorjaarsbloemen.

Dus wil je meerdere workshops volgen? Dan is een strippenkaart wel zo handig én voordelig. Met een strippenkaart is een workshop tot €5,- goedkoper per avond.

 • Eén persoon. €35,-
 • Cadeaubon gebruiken, Heeft u een cadeaubon gekregen? Dan selecteert u deze optie om uw plaats te reserveren.
 • Cadeaubon kopen, Wil je een workshop cadeau doen? Selecteer deze ticket en je kunt een cadeaubon ophalen in de winkel. Deze pakken we dan mooi in. €36,-
 • Strippenkaart gebruiken. Heeft u een strippenkaart gekocht? Kies dan deze optie en neem uw strippenkaart mee naar de workshop.
 • Strippenkaart kopen (5), Deze strippenkaart geeft toegang tot 5 workshops! Je krijgt hiermee €12,50 korting. De strippenkaart zelf krijgt u op de eerste avond mee. De overige workshops schrijft u zich in onder “strippenkaart gebruiken”.
 • Strippenkaart kopen (10), Deze strippenkaart geeft toegang tot 10 workshops! Je krijgt hiermee €50,- korting. De strippenkaart zelf krijgt u op de eerste avond mee. Bij de overige workshops schrijft u zich in onder “strippenkaart gebruiken”.

Om u tijdens een workshop helemaal in de Mooi Anders sfeer te brengen, organiseren we deze nooit ver van huis. Onze eigen bloemenkelder is namelijk de perfecte locatie voor een bloemschik-avond. Nooit ver verwijderd van de ruime keuze in onze materialen, want de bloemenkelder bevindt zich gewoon onder onze winkel. Terwijl u helemaal opgaat in het bloemschikken, krijgt u gelijk een kijkje in de keuken. De bloemenkelder is namelijk de plek waar wij normaal gesproken onze boeketten voorbereiden en vers geleverde bloemen gereedmaken voor verkoop. U verlaat onze bloemenkelder gegarandeerd met een bloemwerk waar u en wij trots op zijn.

Aankomende Workshops:


 • 24 februari 2023
  20:00 – 22:00

Takken en voorjaarsbloemen gaan in boeketten hand in hand. Maar er kan nog meer gedaan worden met deze combinatie. We gaan een frame maken waar je een eigen vaas of schaal in kan zetten. Dit is een simpel frame van takken wat keer op keer kan gebruiken om je favoriete voorjaarsbloemen goed te schikken. Een (meer…)


 • 24 maart 2023
  20:00 – 22:00

Ken je de Japanse bloemsierkunst? Ikebana is een leer in de bloemsierkunst op zig. Eentje waar ik zelf niet thuis in ben. Maar zo een prikker (fakierbedje) is wel een geweldige mariner om milieubewust te bloemschikken. We gaan minimalistisch werken maar dat betekend niet dat het “simpel” is. Ik koop voorjaarsbloemen in die zich lenen (meer…)


Updates ontvangen?

Geef je op voor updates. We sturen je één keer per maand een mail wanneer er nieuwe workshops gepland zijn.