Vanaf de basis een bloemwerk creëren klinkt lastig, maar dat hoeft het niet te zijn als u de juiste maniertjes weet.

Waar Mooi Anders ooit begon, is met workshops en cursussen. Dit blijft dan ook een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Wilt u ook de kneepjes van het bloemschikvak leren, zodat u naar uw eigen smaak bloemwerk kan creëren?

Cadeau

Geef een bon cadeau voor een workshop! Met de cadeaubon kun je je inschrijven op iedere workshop met de ticket “cadeaubon gebruiken”. Deze nemen we in op de avond van de workshop.

Het laatste workshop nieuws:


Inschrijven

We hebben meerdere workshops vooruit gepland. Maandelijks is er de workshop Bloemschik Basics en daarnaast andere creatieve thema’s met als rode draad bloemschikken.

Klik hieronder op een + voor meer informatie.

Hoe het werkt

Hoe het werkt

Inschrijven gaat online. Hieronder vindt u het overzicht van alle workshops die we hebben gepland.
Klik op een “lees verder” voor meer informatie over een workshop. Kies vervolgens één of meerdere “tickets” van een workshop en het aantal personen. Klik op “toon details+” voor meer informatie over een bepaalde ticket. Vervolgens hebben wij uw naam, telefoonnummer en e-mail adres nodig en betaalt u met iDEAL. Alle informatie wordt naar u gemaild. Ook kunt u op uw smartphone alle informatie in uw agenda downloaden door op het kalendertje te klikken bij de datum en tijdstip.

Wachtlijst

Wachtlijst

Wanneer een workshop is uitverkocht verschijnt er een optie om u aan te melden voor de wachtlijst. Wanneer er dan toch een plekje vrij komt wordt u automatisch op de hoogte gesteld door middel van een e-mail.

Groepen

Groepen

Vanaf 6 personen kunnen we ook samen een workshop plannen op een af te spreken datum. Mail dan met winkel@mooianders.info 

strippenkaart

De strippenkaart

In plaats van de cursussen is er nu een strippenkaart.Je krijgt dan tot €50,- korting.

We merkten met de cursussen die we eerder organiseerden dat 5 of 10 datums plannen die voor de deelnemers allemaal uitkwamen een aardige opgave was. Daarnaast was het inhalen op een ander moment voor ons een boel administratie.

Met het nieuwe inschrijfsysteem voor de workshops is makkelijk te zien hoeveel plaatsen er nog zijn. Ook kun je die meteen voor 1 of meerdere personen boeken. Tussen de beschikbare “tickets” staat nu ook “strippenkaart gebruiken”. Hiermee kun je je dus inschrijven op de workshop wanneer jou uitkomtl!

Geen cursussen meer, maar extra workshops. De starters workshop Bloemschik Basics wordt nog steeds maandelijks gegeven. Maar we hebben nu ook iedere maand een andere workshop op de planning. Zoals werken met steekschuim, kransen maken en seizoensgebonden workshops. Zoals kerst, pasen of zomerbloemen, herfstbloemen en natuurlijk winter- en voorjaarsbloemen.

Dus wil je meerdere workshops volgen? Dan is een strippenkaart wel zo handig én voordelig. Met een strippenkaart is een workshop tot €5,- goedkoper per avond.

tickets

Tickets

 • Eén persoon.
  €35,-
 • Cadeaubon gebruiken, Heeft u een cadeaubon gekregen? Dan selecteert u deze optie om uw plaats te reserveren.
 • Cadeaubon kopen, Wil je een workshop cadeau doen? Selecteer deze ticket en je kunt een cadeaubon ophalen in de winkel. Deze pakken we dan mooi in.
  €36,-
 • Strippenkaart gebruiken. Heeft u een strippenkaart gekocht? Kies dan deze optie en neem uw strippenkaart mee naar de workshop.
 • Strippenkaart kopen (5), Deze strippenkaart geeft toegang tot 5 workshops! Je krijgt hiermee €12,50 korting. De strippenkaart zelf krijgt u op de eerste avond mee. De overige workshops schrijft u zich in onder “strippenkaart gebruiken”.
 • Strippenkaart kopen (10), Deze strippenkaart geeft toegang tot 10 workshops! Je krijgt hiermee €50,- korting. De strippenkaart zelf krijgt u op de eerste avond mee. Bij de overige workshops schrijft u zich in onder “strippenkaart gebruiken”.

Locatie

De bloemenkelderbloemenkelder

Om u tijdens een workshop  helemaal in de Mooi Anders sfeer te brengen, organiseren we deze nooit ver van huis. Onze eigen bloemenkelder is namelijk de perfecte locatie voor een bloemschik-avond. Nooit ver verwijderd van de ruime keuze in onze materialen, want de bloemenkelder bevindt zich gewoon onder onze winkel. Terwijl u helemaal opgaat in het bloemschikken, krijgt u gelijk een kijkje in de keuken. De bloemenkelder is namelijk de plek waar wij normaal gesproken onze boeketten voorbereiden en vers geleverde bloemen gereedmaken voor verkoop. U verlaat onze bloemenkelder gegarandeerd met een bloemwerk waar u en wij trots op zijn.


Aankomende Workshops:

Click here for all only english workshops


13 Comments

 1. Ik heb op vrijdag 25 september een bloemschik workshop gehad van Dennis. Was zo leuk, ook de overige cursisten waren erg enthousiast. Na afloop gelijk mijn bloemschik “kunstwerk gelijk op WhatsApp naar vrienden en familie. Iedereen blij wat ze zagen.

  Joe
 2. Beste Dennis ,
  Ik vond de workshop online bloemschikken plukboeket afgelopen 1 mei 2020 een bijzondere belevenis . Heb er veel van geleerd en ben een ervaring rijker . Het was erg leuk en hoop het nog een keer mee te maken . Bedankt nogmaals .

  Paulien
  1. Hi heinke,
   Je kunt je opgeven voor de wachtlijst. Die staat nu onder alle uitverkochte kaarten. (In het engels) dan krijg je een mail met betaallink zodra er een plekje vrij komt.

   Mvg dennis

   mooianders
 3. Hi there,

  I came across your lovely webpage and was wondering whether you also do private workshops? Would it be possible to do a flower workshop (basic) for 10 girls on April 25th 2020?

  Many thanks in advance and best regards
  Ellen

  Ellen Findeisen
 4. Hello Are the English classes only the ones that sat in the description”English edition”? or will the teacher accommodate English speakers if they are in class? thanks!

  boram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.