Workshop tips voor je strippenkaart

Dit bericht is 13 mei 2017 geplaatst.

Onlangs hebben wij in plaats van de cursussen de strippenkaart geïntroduceerd. Deze kun je gebruiken voor 5 of 10 workshops.

De afgelopen dagen hadden we weer wat inspiratie voor het komende workshop seizoen. We hebben er 5 op een rij gezet die leuk zijn om achter elkaar te volgen.

Gewoon voor de afwisseling maar ook omdat je, je kennis van de voorgaande workshop kan gebruiken om je bloemwerk steeds gerichter te creëren.

Als eerste is een leuke workshop Bloemschik Basics dan heb je de basis goed te pakken. Gevolgd door werken met steekschuim. daarna word het tijd om meer op ontwerpen te richten en de Workshop bessen te volgen. Daarna is het tijd voor kerstbloemwerk met tropische bloemen. Een hele leuke opvolger voor het nieuwe jaar is dan een workshop waarmee we werken met voorjaarsbloemen en kaarsvet.

Lees hier meer over de strippenkaart

 

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.