Workshop Tips voor je strippenkaart!

We hebben nu een mooie korting op de strippenkaart! Met de strippenkaart word meerdere workshops volgen voordeliger.

Als tip hebben we hier 5 workshops op een rij. Je kunt deze workshops allemaal los volgen. Maar in deze volgorde ga je steeds een stapje verder met de kennis die je opdoet.

Koop meteen je strippenkaart voor aankomend seizoen en meld je meteen aan voor de workshops. Kun je een keertje toch niet? Dan verzetten we hem gewoon.

  1. Bloemschik Basics, Alle weetjes die je nodig hebt om langer van je bloemen te genieten en een mooi boeket in een vaas te schikken.
  2. Werken met steekschuim, Een leuke volgende stap om een andere manier van schikken aan te leren. Ondanks wat men denkt hoeft de stijl hoeft niet oubollig te zijn.
  3. Kerst kransen, Een compleet andere techniek maar wel ambachtelijk. En met de kerst mag het dan ook eindelijk traditioneel zijn.
  4. Winter wandeling, Een schaalschikking met voorjaarsbloemen en kaarsvet. eerdere technieken komen hierin terug maar op zichzelf is dit ook een unieke workshop om te volgen.
  5. Tulpen arrangement, een trendy arrangement met deze oer Hollandse bloem. we maken een soort veldboeket in steekschuim voor het voorjaar

We zijn gesloten in verband met onze vakantie!

Van 29 juli tot en met 20 augustus zijn wij gesloten.

21 Augustus zijn we weer open en bevoorraad!

Omdat we zelf ook inspiratie aan het opdoen zijn in het buitenland zullen we ook niet bereikbaar zijn. We bloggen automatisch en we reageren dus ook niet via social media.

De webshop is gesloten. u kunt wel ná 21 augustus een boeket laten bezorgen.

Workshops die gepland staan kunt u wel gewoon boeken via ons systeem.

E-mail word ná 21 augustus weer beantwoord.