Workshop Tips voor je strippenkaart!

10 augustus 2019

We hebben nu een mooie korting op de strippenkaart! Met de strippenkaart word meerdere workshops volgen voordeliger.

Als tip hebben we hier 5 workshops op een rij. Je kunt deze workshops allemaal los volgen. Maar in deze volgorde ga je steeds een stapje verder met de kennis die je opdoet.

Koop meteen je strippenkaart voor aankomend seizoen en meld je meteen aan voor de workshops. Kun je een keertje toch niet? Dan verzetten we hem gewoon.

  1. Bloemschik Basics, Alle weetjes die je nodig hebt om langer van je bloemen te genieten en een mooi boeket in een vaas te schikken.
  2. Werken met steekschuim, Een leuke volgende stap om een andere manier van schikken aan te leren. Ondanks wat men denkt hoeft de stijl hoeft niet oubollig te zijn.
  3. Kerst kransen, Een compleet andere techniek maar wel ambachtelijk. En met de kerst mag het dan ook eindelijk traditioneel zijn.
  4. Winter wandeling, Een schaalschikking met voorjaarsbloemen en kaarsvet. eerdere technieken komen hierin terug maar op zichzelf is dit ook een unieke workshop om te volgen.
  5. Tulpen arrangement, een trendy arrangement met deze oer Hollandse bloem. we maken een soort veldboeket in steekschuim voor het voorjaar

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.