Wil jij iemand een goed gevoel laten bezorgen in Amsterdam?

Bloemen zijn emotie. Dit is de gedachten waar wij mee werken. We zien en horen hier veel verhalen. Bloemen horen bij een geboorte, verjaardag, trouwerij, jubileums en zelfs bij een uitvaart. En ook zeker bij feestdagen zoals kerst.

Met kerst willen we symbolisch het groen in huis halen met alle wintergroene takken. Zoals Dennengroen, Hulst en takken van de Spar. Ook willen we op deze donkere dagen ons zelf opvrolijken met lichtjes. En bijvoorbeeld materiaal die het licht reflecteert.

Laat dat nu eens allemaal in onze kerstboeketten terug komen!

We gebruiken prachtige exclusieve groen soorten, en takken. De bessen en bloesem takken geven het gevoel van tussen twee seizoenen in te zitten. En een klein beetje glans als in behandelde gras en blad soorten. Natuurlijk ook een groot aantal traditionele bloemsoorten. Maar dat alles wel in een Mooi en Ander jasje.

We hebben om het kerstgevoel te versturen een selectie van onze boeketten online gezet. Deze bezorgen wij nog vóór de kerst door heel Amsterdam.

Onze Selectie

 

Deze kleuren doen mij aan van die oude kerstornamenten denken. Maar dan niet van die muffe. Eerder een beetje vintage.
Bestel

 

Wit is niet direct warm, dus met wat rode tinten is dit compacte boeket erg kerst-ig. Rood-wit maar dan in balans.
Bestel

 

Bont maar dan met warme tinten en een beetje glitter. Een compact, iets wat klassiek boeket. Maar dan Mooi Anders.
Bestel

 

Een enkele rode Amaryllis, meer heeft dit boeket aan bloemen niet nodig. Voor de rest, blad en groensoorten en exclusieve bessen.
Bestel