Het is echt zo, als ik veel bloemen in huis heb lijkt m’n administratie makkelijker. Ook vandaag, nu de winkel gesloten is, zit ik hier toch bij een bos bloemen te werken aan de eettafel. Nu weet ik dat ik het toch ook wel een stuk makkelijker heb als bloemist. Wand ik kan iedere week zo even een nieuwe bos in elkaar draaien.

Dat hebben we voor jou net zo makkelijk gemaakt met het thuis werk abonnement. Iedere week verse bloemen thuisbezorgd, in de vaas. Dus neerzetten en klaar!

We incasseren wekelijks, dus ook wekelijks opzegbaar. Als je dan wel een week kantoor moet bewaken kun je makkelijk even ja abonnement pauzeren vanuit je eigen account!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.