Contact De webshop is op dit moment gesloten.

Van start met het Planten Asiel

Dit bericht is 22 oktober 2018 geplaatst.

Mooi Anders bloemen krijgt een nieuwe afdeling. Hét plantenasiel van Amsterdam. In de Workshop kelder zijn we druk bezig met het installeren van plantenlampen en een kweektafel.

De eerste zieltjes zijn al gered van de Afvalbak. Waarschijnlijk ging er iemand verhuizen en had geen plek meer voor deze planten. De potgrond is uitgeput en de moederplant was er zeer slecht aan toe. Moeders heeft het dan ook niet overleeft.

Gelukkig waren de kleine stekjes er beter aan toe. We hebben ze in het water gezet om goed te wortelen in Aquaponics voeding. Wanneer ze sterk genoeg zijn zullen we ze in verse potgrond zetten.

Wil je op de hoogten blijven van hun vorderingen, en ze straks misschien wel adopteren? Schrijf je dan in voor ons Groene vingers blog.

Zie je een plant bij de affalbak, ga je verhuizen en heb je geen plek meer voor je plant. Of wil jij straks misschien een plant adopteren. Hier is hoe het werkt:

[maxbutton id=”12″ url=”https://www.mooianders.info/planten-asiel-amsterdam/” ]

Tip: Voorkom dat je plant in het asiel beland. Groene vingers kun je krijgen met bijvoorbeeld ons blog. of volg een workshop!

[maxbutton id=”12″ url=”https://www.mooianders.info/workshops/kamerplanten-herkennen-basic-verzorging-en-vermeerderen-2/” text=”Planten workshop” ]

 

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.