Van ruilen komt geen huilen; 2 juni planten ruil dag

Dit bericht is 26 april 2019 geplaatst.

Kleding en speelgoed worden onder het mom van milieubewuster en duurzamer al jaren geruild, maar volgens mij is er meer om groen mee om te gaan. Planten bijvoorbeeld!

Kleding en speelgoed worden onder het mom van milieubewuster en duurzamer al jaren geruild, maar volgens mij is er meer om groen mee om te gaan. Planten bijvoorbeeld! Daarom organiseer ik op 2 juni een planten ruil dag.

Zelf heb ik planten gestekt en opgekweekt voor dit leuke evenement, maar ik hoop ook heel veel van jullie bijzondere planten tegen te komen! Ruilen van je planten kan dan ook niet alleen met mij, maar ook met bezoekers onderling.

Kijken, ruilen, maar misschien ook gewoon uit onze unieke collectie kopen? Zet 2 juni maar alvast in je agenda, want het kan allemaal. Een leuk extra’tje: meld je aan voor de planten ruil dag en ontvang 10% op elke plant die je koopt.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.


De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.