Trouwen en vertrouwen

Dit bericht is 7 maart 2019 geplaatst.

Laat het een beetje los 😉

Ik neem aan dat je op onze stijl van bloemen valt wanneer je overweegt je bruidsboeket door ons te laten maken. Uiteraard gaan we er voor zitten om al je wensen te bespreken. We willen weten welk kleurenthema je wilt, wat voor sfeer jullie dag krijgt en wat je lievelingsbloemen zijn. Daarna kun je het heerlijk loslaten.

Waar we wel een beetje trots op zijn is dat we veel ervaring hebben opgedaan. We werken op basis van vertrouwen. En dat geeft ons veel creatieve vrijheid. Wanneer ik aan het inkopen ben voor jouw bruiloft kom ik misschien wel een bloem tegen die precies in jullie sfeer past. Hoe zonden is het dan als ik ze laat staan omdat ik me aan een kleine selectie van bloemen moet houden.

Ik denk dat het belangrijkste de totale sfeer is die je neer wil zetten op een bruiloft. En als het, het seizoen voor Dahlia’s is, dan kun je beter geen Pioenrozen wensen. Je krijgt met seizoensbloemen meer waar voor je geld en dus grotere, vollere mooiere stukken. Eigenlijk heel logisch, toch?

Vul het vragenlijstje in dan zetten wij je datum vast en plannen we alvast een afspraak.

Heb je al even gekeken naar ons bruidsmenu? Daarin hebben we overzicht gemaakt voor je.

Om je verder op weg te helpen hebben we een plan gemaakt dat alles soepel verloopt voor je bruiloft!

Nog meer lezen over Trouwbloemen van Mooi anders?

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.