Voor het schooljaar dat start in september 2019 zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiair. Kom even langs in de winkel of bel ons op!

Wij vinden een stagiair net zo belangrijk als personeel, daarom vragen wij altijd of je een dagje komt proefdraaien. We moeten het immers goed met elkaar kunnen vinden.

Wat je kunt leren:

  • Techniek, zowel traditioneel als een nieuwe kijk op het vak. Dit is het belangrijkste wat je nodig hebt om verder te gaan in het vak.
  • Materiaal kennis, Je komt met veel verschillende bloemen en planten in aanraking.
  • Product en winkel verzorging, Hoe geef je welke plant water, welke bloem heeft extra aandacht nodig. Ook is het belangrijk hoe je dingen goed presenteert en ze aantrekkelijk maakt voor een klant om te kopen.

Wat we van jou verwachten:

We gaan je helpen met jouw toekomst. Een goede start in ons mooie vak en hopelijk mooie cijfers op jouw examens en stage opdrachten. Dat vinden we leuk om te doen om er voor te zorgen dat onze kennis overgedragen word en ons vak ik een hoog aanzien blijft.

Wij verwachten van jou enthousiasme en leergierigheid. Jij draagt echt een steentje bij in ons bedrijf en wij betalen jou met een boel kennis en hulp.