Pretty peony; dé verrassing voor je bruidsboeket

Dit bericht is 4 april 2020 geplaatst.

Is er iemand die niét blij wordt van een prachtige pioenroos?


Het blije seizoen van deze bloemenfavoriet begint weer en volgens mij is het geen toeval dat dat samengaat met het begin van wedding season.

Is er iemand die niét blij wordt van een prachtige pioenroos? Ik heb diegene nog niet ontmoet! (Misschien omdat ik tussen de bloemen werk, maar hé…) Het blije seizoen van deze bloemenfavoriet begint weer en volgens mij is het geen toeval dat dat samengaat met het begin van wedding season.

De knoppen van de pioenroos zijn bollen van samengebalde energie, die pas opengaan en zich op hun mooist laten zien als ze daaraan toe zijn. Wonderlijk, maar ook passend bij een prachtige bruid die niet kan wachten tot ze met haar mooiste jurk, haren en make-up naar haar toekomstige echtgenoot toe schrijdt. En is het niet het mooist als ze dat doet met een boeket waarin pioenrozen verwerkt zijn?

Zowel liefhebbers van deze bijzondere roos als toekomstige bruiden die voor een mooi, maar toch ook ander boeket willen kiezen ontvang ik graag in de winkel om te verblijden met prachtig bloemwerk. Enne… ken jij wel iemand die niet van pioenrozen houdt? Kom het me vooral even vertellen ;).

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.