Plantenliefhebbers opgelet: 2 juni plantenruilmarkt

Plantenliefhebbers opgelet: 2 juni plantenruilmarkt

blossom-1135245
Plantenliefhebbers opgelet: 2 juni plantenruilmarkt
img_8164.jpg
Mooi Anders Bloemen

Mooi Anders Blog

Categorieën:

Heb jij als plantenliefhebber 2 juni al in je agenda gezet? Onze eerste plantenruilmarkt wil je namelijk echt niet missen!

‘Planten zijn de nieuwe huisdieren’, las ik laatst in een artikel. En hoewel ik gek ben op mijn kat Piet en hond Dibbes, hebben ook planten een bijzondere plek in mijn hart en in mijn huis. Ik ben ontzettend benieuwd wat jij, als mijn klant of Mooi Anders-volger, op plantengebied te bieden hebt. Hopelijk mag ik dat op 2 juni ontdekken, wees welkom!

P.S. Ook als je niks komt ruilen, krijg je 2 juni 10% korting op alle planten!

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.