Uit liefde voor planten zijn we begonnen met hét Planten Asiel van Amsterdam!

Vanaf 22 september nemen wij weer nieuwe asiel planten aan.

Adoptie dagen:

Die Arme zieltjes bij de afvalcontainer op de hoek. Als bloemist en planten liefhebber kan ik het gewoon niet aanzien. Het zijn juist die planten met karakter. Een gekke vergroeiing, een krul in de stam maar ook vaak een plant die jaren gekoesterd is door Oma die kleiner moet gaan wonen.

We hebben een aparte ruimte waar we de asielplanten verzamelen, vertroetelen en opkweken. Op speciaal aangegeven adoptiedagen kun je langskomen om een plant uit te zoeken en voor een klein prijsje te kopen. De planten staan dus niet standaard bij ons in de winkel.

Dus wil je een plant met levenservaring? De planten die we opvangen in het asiel zijn meestal van dit soort planten. Mensen doneren de planten vaak omdat ze geen ruimte meer hebben voor de planten. Bijvoorbeeld door een verhuizing. Je betaald voor het verpotten en verzorgen (en eventueel ophalen) van de plant aan Mooi Anders Bloemen.

Een plant doneren;

Mail ons of we ruimte hebben in het asiel. We kunnen eventueel grote, of meerdere planten komen ophalen in Amsterdam.

winkel@mooianders.info

Adopteer een plant;

De planten staan niet bij ons in de winkel. Op aangegeven adoptiedagen kun je langskomen in de ruimte achter de winkel. Je kunt dan prachtige planten adopteren voor een vriendelijk prijsje. In onze winkel kun je eventueel meteen een pot uitzoeken en wij verpotten de plant dan graag voor je.

Je kunt ook in de winkel terecht voor advies, goede potgrond en voeding zodat jou adoptieplant een goede tweede leven krijgt.