PLANT DESIGN

Dit bericht is 2 februari 2020 geplaatst.

Design by Mother Nature herself

Bron: Mooi wat planten doen

Je houdt waarschijnlijk net zoveel – of nog wel meer – van planten als wij. In jouw huis staan wellicht een (flink) aantal groene groeiers, waar je met hart en ziel voor zorgt en die jou daar veel liefde voor teruggeven. Bovendien passen jouw planten perfect bij je interieur.. Maar wat als het omdraait en jouw interieur en leefomgeving perfect aansluiten bij jouw planten? Maak kennis met een fantastische stroming binnen interieur design: Plant Design! Waar planten de hoofdrol spelen bij het inrichten van jouw woning. Plant first inrichten heeft naast de wauw-factor namelijk nogal wat positieve effecten, daar kun je hier alles over lezen.

PLANT DESIGN MASTERCLASSES

Omdat er zoveel verschillende manieren zijn om jouw huis plant first in te richten, en omdat we van inspiratie nóóit genoeg krijgen, presenteren wij: de Plant Design Masters. We vroegen doorgewinterde experts op het gebied van Plant Design om hun geheimen te delen. Met succes! Laat biophilic designer Alexander Bond je alles vertellen over het reconnecten met natuur. Green designer Philip van Traa vertelt je met liefde hoe hij de gewilde wauw-factor in zijn werk creëert en de dames Rose en Caro van Ro Co geven je handvatten om je creatieve juices te laten stromen.

Bekijk hieronder de Video van Alexander Bond. We kunnen je in de winkel dan precies vertellen wat hij bedoeld!

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.