Plan je afspraak in

Dit bericht is 27 februari 2019 geplaatst.

De afspraken stromen binnen en sommige weekenden raken volgeboekt. Wil je trouwen met onze bloemen? Zet alvast de datum vast!

Zorg dat je op tijd bent.

in 2018 hebben we 60 bruiloften mogen voorzien van bloemen! Dat had nog meer kunnen zijn. In mei was er een weekend dat we 5 bruidsparen blij mochten maken met onze bloemen maar we konden er twee niet aannemen omdat we vol zaten en hun niet last minuut konden helpen. Gelukkig hebben we het walk in wedding bouquet en was dat hun redding.

Wat we willen zeggen is wacht niet tot het laatste moment met de datum van je bruiloft vast zetten. Plan alvast je afspraak en vul het vragenlijstje in.

Vul het vragenlijstje in dan zetten wij je datum vast en plannen we alvast een afspraak.

In ons bruidsmenu hebben we alle prijzen voor je op een rij gezet. Van menu-pakketten voor ieder budget tot een A la Carte menu met alle prijzen van los bloemwerk.

Om je verder op weg te helpen hebben we een plan gemaakt dat alles soepel verloopt voor je bruiloft!

Laat het maar aan ons over

Wat veel bruidsparen als fijn ervaren hebben lees je ook in de reacties van het bruidsmenu. We hebben ervaring en weten wat voor sfeer jij neer wil zetten. Hoe meer je aan ons over laat hoe makkelijker maar ook aantrekkelijker de prijs voor jullie word. Kies je een menu pakket met één van de kleurencombinatie’s dan geef je drie lievelingsbloemen door. De rest van de bloemen laat je dan aan ons over. We hoeven dan een stuk minder in overleg over het eindresultaat en het inkopen gaat voor ons sneller en als resultaat kunnen we jouw een korting geven op de menu’s.

We willen laten zien dat je ons kan vertrouwen. Dat geeft rust voor jouw en creatieve vrijheid voor ons. Het resultaat is Bruidsbloemwerk wat verrast maar vooral bij jullie past.

Nog meer lezen over Trouwbloemen van Mooi anders?

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.