Onze Moederdag Boeketten!

Dit bericht is 4 mei 2021 geplaatst.

Zondag is het moederdag, dat betekend bloemen! en wij maken het graag een beetje persoonlijk!

Pioenrozen voor Corrie

Voor mijn moeder moeten het pioenrozen zijn! Ieder jaar geef ik deze als traditie. Waar het vandaan komt weet ik niet precies maar het is echt zo een seizoensbloemen die mijn moeder ook volop in haar tuin heeft. Ik geef altijd een boeket met verschillende soorten. En dit boeket kun je nu ook bestellen. Verschillende pioenrozen mét andere bloemen.

Orchideeën voor Romy’s moeder

Romy haar moeder houd van orchideeën. Toen we de boeketten voor Moederdag gingen ontwerpen leek ons dit een perfecte Moederdag bloem. Houd jouw moeder ook van Orchideeën? Dan is dit wellicht een optie voor jouw moeder om te bestellen.

Voor Vanity

Vanity is zelf moeder, dus haar zoontje wou een Funky boeket voor zijn moeder. In een speciale bloemenbeker is het voor deze kleine man makkelijk meenemen en aan zijn moeder geven. Vanity houd van allemaal bijzondere bloemen en deze zitten dan ook in haar boeket. Bloemen die je niet altijd tegen komt.

Het Mooi Anders Team


[tmm name=”team-mooi-anders-bloemen”]

Alle Moederdag boeketten

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.