Nog thuis aan het werk?

Dit bericht is 13 september 2020 geplaatst.

Ben je net zoals duizenden nogsteeds thuis aan het werk? Dan is het wel echt tijd om je werkplek op te fleuren.

Als ik nu naar buiten kijk vanuit m’n kantoor zie ik de bomen toch al wat blaadjes laten vallen. Dus m’n uitzicht word steeds minder groen. Maar een boeket op tafel kan dan echt wonderen doen voor mijn humeur. Ik heb de administratie ook een stuk sneller klaar.

Voor de thuis werkers hebben we een Mooi abonnement op zo een bos bloemen op tafel. We komen die wekelijks brengen in een vaas, afgesneden en al. We bezorgen meestal op vrijdag maar als dat wenselijk is ook op iedere andere dag van de week.

Heb je je abonnement liever ‘s avonds bezorgt? ook dat kunnen we voor je regelen.

Zo werkt het

Fleur je thuis werk plek op met een inspirerend boeket. Wekelijks pauzeer- of opzegbaar vanuit je eigen account. Als we langer thuis moeten werken blijven we bezorgen. En wanneer je weer naar kantoor mag kun je stoppen.

  • We incasseren wekelijks. Wanneer je dan weer naar kantoor gaat en wil stoppen staan we quitte!
  • We leveren een makkelijke leenvaas. Voeding zit al in het water en we snijden het schuin af voor je. Geen omkijken naar de verzorging dus!
  • We bezorgen het iedere vrijdag in de loop van de dag bij je thuis. 
  • €25 per boeket per week. (waarde van boeket €20) Inclusief bezorging en gratis leenvaas.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.