Nog steeds Mooi maar even Anders

Nog steeds Mooi maar even Anders

blossom-1135245
Nog steeds Mooi maar even Anders
20190131_102500.jpg
Mooi Anders Bloemen

Mooi Anders Blog

Hoe we nu even werken met het Corona virus

Lieve klanten,

Ik ben altijd al blij met alle mensen die de middenstand steunen en bij ons komen voor de bloemen of planten. Maar zeker in deze tijden ben ik toch weer erg dankbaar met mensen die er voor kiezen om bij ons bloemen te kopen.

Ons assortiment is op dit moment niet wat u van ons gewend bent. We kopen namelijk wat voorzichtiger in omdat we simpelweg niet weten wat de dag van morgen zal brengen. Moeten we dicht van wegen het Corona virus, sluit de bloemenveiling of mogen de kwekers straks niet meer leveren? Niemand weet het.

We hebben natuurlijk steeds boeketten klaar staan in allerlei prijsklassen, maar met een iets minder brede keus aan bloemen. Ook slaan we de plantenveiling een weekje over.

Wild u een bepaalde bloem of plant hebben? We bestellen het graag voor u zo lang dat kan en kunnen het de volgende dag in huis hebben.

We zorgen er in ieder geval voor dat we alles nog vaker schoon maken en onze handen wassen. De PIN en deurkrukken maken we steeds goed schoon en we vragen de klanten niet aan de geurkaarsen te ruiken maar de testers te gebruiken.

De workshops hebben we deze maand in ieder geval even uitgesteld.

Wil je liever niet in de winkel komen maar toch bloemen? We bezorgen ook, en kunnen het desgewenst ook voor de deur achter laten. Betalen kan dan Online.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.