Nieuwe workshops staan nu online!

Nieuwe workshops staan nu online!

blossom-1135245
Nieuwe workshops staan nu online!
IMG_9441
Mooi Anders Bloemen

Mooi Anders Blog

Categorieën:

Ik wil niet opscheppen, maar ik ben best populair… of, nouja, he; mijn workshops dan! Om op tijd een plekje te bemachtigen om bijvoorbeeld bloemschik basics te volgen – in het Nederlands of Engels – of de planten workshop, raad ik je aan om je nu alvast in te schrijven. 

Is jouw favoriet onverhoopt al volgeboekt? Dan heb ik nu ook een wachtlijst, voor als er weer een plekje vrij komt. Ik hoop dat ik gauw mijn kennis met je mag delen in de bloemenkelder van de winkel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.