Nieuwe workshops staan nu online!

18 juni 2019

Ik wil niet opscheppen, maar ik ben best populair… of, nouja, he; mijn workshops dan! Om op tijd een plekje te bemachtigen om bijvoorbeeld bloemschik basics te volgen – in het Nederlands of Engels – of de planten workshop, raad ik je aan om je nu alvast in te schrijven. 

Is jouw favoriet onverhoopt al volgeboekt? Dan heb ik nu ook een wachtlijst, voor als er weer een plekje vrij komt. Ik hoop dat ik gauw mijn kennis met je mag delen in de bloemenkelder van de winkel!

  • Kokedama
     25 januari 2024
     20:00 - 22:00

Zin in een leuke creatieve activiteit? Kom dan langs en leer de kunst van kokedama! Een variant van bonsai, kokedama is de Japanse kunst van het maken van potloze planten met behulp van een uniek grondmengsel, mos en touw. De workshop behandelt de oorsprong van kokedama, plant- en grondmengsels, wikkelmogelijkheden, mos en nazorg. Kies een (meer…)


  • Voorjaars boeketten
     26 januari 2024
     20:00 - 22:00

De naam van deze interactieve workshop zegt het al: de basis van bloemschikken voor thuis. Verschillende soorten styling, combinaties en kleurstellingen worden gedemonstreerd.


Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.