Nieuw workshopseizoen vol bloemplezier

Dit bericht is 11 juni 2019 geplaatst.

Een goed begin is het halve werk, dus ben ik terwijl de zomer nog voor de deur staat stiekem al een beetje bezig met de herfst. Die wordt namelijk altijd net wat leuker als je de zomer in huis vasthoudt, bijvoorbeeld met mooie bloemen. En hoe kun je je daarop beter voorbereiden dan door een leuke bloemschik workshop te volgen?

In het nieuwe workshopseizoen, dat in september start, is Bloemschik Basics (zowel in het Nederlands als in het Engels)  een van de terugkerende toppers. Je leert de allerbeste tips en trics om zelf boeketten samen te stellen die passen bij jou, je stijl én je interieur. Houd de website in de gaten voor de meest actuele workshopdata of andere leerzame workshops!

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.