Morgen valentijn!

Dit bericht is 13 februari 2019 geplaatst.

Misschien is het je ontgaan, misschien ook niet. Maar ik zou me schuldig voelen als je het vergeet en ik heb je er niet aan herinnerd. Morgen is het 14 februari en dat betekend dat je van ons een steuntje in de rug krijgt om een ware romanticus te zijn!

Wij weten wat je liefde wil!

Wees oprecht! Natuurlijk kun je een goede openingszin verzinnen. Een serenade onder het balkon geven of een gedicht van 67 pagina’s schrijven. Maar eigenlijk wil je toch gewoon zeggen vandaag denk ik aan jou…

We hebben de mooiste bloemen in huis gehaald om een mooi boeket samen te stellen. Maar ook één prachtige bloem kan meer zeggen dan 1000 woorden. Vertel ons wat je in gedachten hebt en wij gaan ons best doen om de boodschap over te brengen. We bezorgen om de hoek voor €3,50 of door heel Amsterdam voor €10,50. De 14e zelf kun je helaas niet meer online bestellen. Bel ons dan even, dan kijken we even wat we nog voor je kunnen doen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.