Mooi Anders goes Wild!

Dit bericht is 1 september 2021 geplaatst.

Ga je mee wildplukken? ''Voor iedereen die net als wij wild worden van de natuur.'' En wist je dat je in Amsterdam ook kunt wildplukken?

Er groeit zo veel eetbaars bij jou in de buurt… Ja écht! De natuur zit vol prachtige wilde groenten, kruiden en eetbare bloemen. En die kun jij ook ontdekken.

Dit gaan we doen

In deze workshop wildplukken, gaan we een mooie wandeling maken van ongeveer 2 a 3 kilometer. Onderweg stoppen we bij de eetbare planten die we tegenkomen, en geef ik uitleg over de culinaire en soms medicinale toepassing van de plant en is er de mogelijkheid om te proeven. Leerzaam, gezellig en lekker! Kinderen zijn ook van harte welkom om deel te nemen!
Je ontvangt een leerzame flyer met wildpluk info
Bij deelname ontvang je na de workshop een digitale flyer met foto’s en beschrijving van de planten die je tijdens de workshop geleerd hebt. Ook ontvang je de wildplukregels en een ‘’lekker wild’’ recept.

Wil je je opgeven doe dit dan op tijd want ondanks dat het in de buitenlucht is is vol ook echt vol.

Schrijf je nu in!


Avond wandeling

19u-21u 08-10-2021

Ochtend wandeling

11u-13u 09-10-2021

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.