Moederdag-idee: passie-verrassing

Moederdag-idee: passie-verrassing

blossom-1135245
Moederdag-idee: passie-verrassing
20190424_1515379080799915605580408.jpg
Mooi Anders Bloemen

Mooi Anders Blog

Categorieën:

Is je moeder een gepassioneerde vrouw, of zou je haar gewoon heel blij maken met een bijzondere nieuwe plant? Misschien is het dan een idee om haar deze moederdag een passiebloem terrasplant cadeau te doen!

Zelf ben ik helemaal in m’n nopjes, want ik word omringd door deze mooie plant – mijn favoriet! Ik ben dan ook een beetje bevooroordeeld als ik zeg dat dit een heel goed moederdagcadeau is. Nog niet overtuigd? Kom vooral even langs in de winkel om te kijken en als je het niet met me eens bent kun we altijd nog samen een mooie bos bloemen voor je moeder samenstellen ;).

Nog meer van dit soort tips:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.