Man ò Man. Die heb je toch niet van de benzinepomp?

Afgelopen week hadden we een workshop bloemschikken. Vaak zijn dat toch vooral dames. Maar dan hoor je nog eens wat…

…veel dames snapte meteen wat ik bedoelde met een “benzinepomp-boeket”. En nu wil ik echt niet oneerbiedig zijn naar de mensen die deze boeketten maken of verkopen. Maar bij een benzinepomp gaat het vooral om gemak. Het boeket zit vaak in een frame zodat alle bloemen heel over komen. Daarnaast zijn de bloemen zó sterk dat ze na 14 dagen wel de oren uitkomen. Maar zeg eens eerlijk; zijn het de meest spannende boeketten?

Kom eens kijken in de winkel waar we het over hebben. Of bestel via een van onze handige besteloptie’s. Dan heb jij een boeket in huis wat ook door fijnproevers gewaardeerd word.

Ik vind het mooi als er bloemen in een boeket open komen. Op die manier is het boeket dagelijks anders om naar te kijken. Verschillende vormen en kleur contrasten zodat het interessant is voor het oog. Niet alleen maar ronde bloemen die op een hoogte zitten maar verspringend zodat het in de vaas mooi staat en niet alleen bij het geven.

1.

16:00 boeket

  1. klik op onderstaande knop. Vul een bedrag in vanaf €20 en betaal met ideal, creditcard of paypall.
  2. tusen 16:00 en 18:00 staat er er een mooi boeket voor je klaar In de winkel op de Bilderdijkstraat. Denk om de openingstijden!

Openingstijden:


2.

Boeket van de week

Wil je wekelijks, twee wekelijks of maandelijks op vrijdag een boeket ophalen of laten bezorgen? Wij regelen het.

  • pauzeren vanuit jou eigen account
  • kant en klaar in een leenvaas bezorgt op afhalen.
  • maandelijks betalen via automatische incasso

Wil je nog wat andere opties bekijken? Die staan in de webshop bij alle andere abonnementen.


3.

Herinneringen

Heb jij even een kleine reminder nodig dat je bloemen moet bestellen? Voor de verjaardag van je partner of dat het bijna valentijn is hebben wij een speciale mail service.

Je kunt met een paar klikken bloemen bestellen. Helemaal als je even een account aanmaakt. dan word alles vooraf ingevuld of je kunt orders herhalen.

Hieronder kun je met een paar klikken je herinneringen aanzetten.

Vul alvast je account aan met je adres en verzendgegevens. Sla je login-gegevens op in je telefoon of laptop en dan kun je vanuit de herinneringsmail met een paar klikken bestellen.