Man ò Man. Die heb je toch niet van de benzinepomp?

Dit bericht is 12 november 2019 geplaatst.

Afgelopen week hadden we een workshop bloemschikken. Vaak zijn dat toch vooral dames. Maar dan hoor je nog eens wat…

…veel dames snapte meteen wat ik bedoelde met een “benzinepomp-boeket”. En nu wil ik echt niet oneerbiedig zijn naar de mensen die deze boeketten maken of verkopen. Maar bij een benzinepomp gaat het vooral om gemak. Het boeket zit vaak in een frame zodat alle bloemen heel over komen. Daarnaast zijn de bloemen zó sterk dat ze na 14 dagen wel de oren uitkomen. Maar zeg eens eerlijk; zijn het de meest spannende boeketten?

Kom eens kijken in de winkel waar we het over hebben. Of bestel via een van onze handige besteloptie’s. Dan heb jij een boeket in huis wat ook door fijnproevers gewaardeerd word.

Ik vind het mooi als er bloemen in een boeket open komen. Op die manier is het boeket dagelijks anders om naar te kijken. Verschillende vormen en kleur contrasten zodat het interessant is voor het oog. Niet alleen maar ronde bloemen die op een hoogte zitten maar verspringend zodat het in de vaas mooi staat en niet alleen bij het geven.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.