Makkelijk bloemen bestellen

Dit bericht is 10 januari 2018 geplaatst.

Even makkelijk bloemen bestellen. Maar dan moet het ook wel makkelijk zíjn!

Daar hebben we ons best voor gedaan. Je kan via de volgende wegen bij ons bestellen:

  • via de webshop, dit wijs zichzelf. Daar kun je ook een eigen account aanmaken! Dit doe je bij je eerste bestelling. We zijn hier net mee begonnen. En aangezien we met seizoensbloemen werken hebben we nog niet meteen een mega assortiment. wel staat het boeket van de dag er in. dit maken we dus speciaal voor jou.
  • via de e-mail, dit hebben we makkelijk gemaakt door bijvoorbeeld jou een betaal-link terug te sturen. Wanneer je geen factuur of bon nodig hebt is dit een snelle methode. Ook kunnen bedrijven makkelijk bloemen via de mail bestellen. Dit kan ook op factuurbasis. Maar dan brengen we mogenlijk administratie kosten in rekening.
  • via telefoon (020-6835038), wij noteren je bestelling even, dit is voorhal handig als je specifieke wensen hebt. Wij vragen je dan te betalen via een betaal-link met open bedrag. Wanneer wij je betaal bevestiging hebben bezorgen wij je order.

 

Onze winkel aan de Bilderdijkstraat met eigenaar Dennis.

Dus wil jij een Mooi en Ander boeket met bijzondere bloemen laten bezorgen in Amsterdam vanaf onze winkel in de Bilderdijkstraat? Neem contact met ons op en wij verzorgen én bezorgen jou bloemen. Maar natuurlijk kun je ook even langs komen om de winkel te bewonderen. Net zoals al onze klanten in Amsterdam Oud-West.

Of laat bloemen iedere week bezorgen bij jezelf met een bloemabonnement.

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.