Maak je afspraak

Maak hieronder je afspraak in de agenda. Je krijgt hiervan nog een bevestiging.
Ik draai de winkel alleen, daarom kan het zijn dat je afspraak in de winkel onderbroken word omdat ik een klant tussendoor moet helpen. Tijdens de afspraak zal ik met jullie doornemen wat jullie kunnen verwachten en maak ik een offerte. We gaan dan nog niet te veel in op de details van welke bloemsoorten.

Korter op je bruiloft nodig ik je nogmaals uit in de winkel om even echt naar de bloemen te kijken. Dan krijg je vaak een beter beeld welke bloemen er in het seizoen zijn. Daarnaast heb ik even fris in gedachten voor wie ik bloemwerk maak. Wand bruidsbloemwerk moet bij jou passen.

Let op; we zijn van 7 augustus 2023 t/m 27 augustus 2023 vanwege vakantie niet beschikbaar voor bruidsbloemwerk of besprekingen.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verstuur

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.