Leenvazen

Dit bericht is 10 januari 2019 geplaatst.

Misschien weet je het al, in dat geval even een kleine opfrisser. Vanaf de eerste dag hebben we leenvazen. Of je nu in de winkel komt of bruidswerk besteld. Ook kun je bij je bloemabonnementen gebruik maken van onze leenvazen.

Stel je besteld een flinke bos rozen. Het afsnijden daarvan is heel belangrijk maar ook een aardige klus. Ondertussen zijn wij er aardig handig in geworden 😉 dus laat het gewoon aan ons over. Je betaald borg over de vaas. Dus als er iets mee gebeurd is er niets aan de hand. Na afloop breng je de vaas weer terug en storten we het geld terug op je rekening. Handig toch!

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.