Last van beestjes in je planten?

Dit bericht is 9 november 2022 geplaatst.

Mooi Anders Bloemen & Insect Heroes: Samen voor een duurzame wereld!

Mooi Anders Bloemen & Insect Heroes: Samen voor een duurzame wereld!

Natuur is natuur en daar moeten we trots op zijn.

Daar hoort nu eenmaal bij dat er beestjes zijn die jouw plant bijzonder aantrekkelijk vinden. Maar niet gevreesd, Mooi Anders Boemen & Insect Heroes slaan de handen ineen en helpen je op een duurzame manier de plagen onder controle te houden. Hoe? Gewoon door de inzet van natuurlijke vijanden. Hoe leuk en natuurlijk is dat!

Bestel snel en effectief bij Insect Heroes en vergeet vooral niet de kortingscode MOOI-ANDERS toe te voegen voor een leuke 10% korting op je bestelling.

Over insect Heroes (www.insectheroes.nl)

Insect Heroes is in het leven geroepen om samen met jou voor een duurzame wereld te gaan. En die wereld begint volgens ons bij jouw eigen stukje groen. Dat eigen stukje groen waar jij nu al zorg voor draagt. Dat is het stukje groen waar wij onderdeel van willen zijn.

Met het oog op ons doel nemen wij dan ook een enthousiasmerende rol aan. Een rol waar geen kans is op pessimisme, maar juist plek is voor de verwondering in jouw ogen. Wanneer je jouw favoriete plant met behulp van Insect Heroes weer ziet opbloeien als nooit tevoren. Om die reden kweken en leveren wij onze Insect Heroes.

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.