Klaar met de start voor je bruidsbloemwerk.

Je hebt de eerste stappen gezet zodat wij je bruidsbloemwerk kunnen maken!

Heb je a la carte berekend? Wij krijgen geen kopie van die berekening. Je mag deze meenemen naar je afspraak, maar we maken tijdens de afspraak een offerte. De berekening is puur voor jezelf en we behouden ons het recht prijzen te wijzigen aangezien het altijd maatwerk is.

Je afspraak

We sturen je nog een persoonlijke mail om je afspraak te bevestigen. De bevestiging mail uit het systeem is puur om te bevestigen dat je aanvraag binnen is. Geef ons wel even de tijd om te reageren, zeker als je bruiloft nog even duurt. We zijn een klein bedrijfje en werken maar met z’n tweeën, daarom kan er even een weekje overheen gaan voor we alle aanvragen van die week gaan verwerken.

Zo werken wij

  • Uw order is bevestigd wanneer de aanbetaling van minimaal 30% is ontvangen.
  • Onze offerte kan in de winkel ondertekend worden, of mag bevestigd worden met een akkoord via de mail.
  • Alle prijzen vindt u in het A la Carte Menu. Daarom willen wij u verzoeken alvast te kijken naar de kosten zodat wij niet meerdere malen een offerte hoeven uit te brengen. vanaf een 3e offerte brengen wij € 2,50 in rekening per offerte. Op deze manier kunnen wij de kosten voor uw bruidsbloemwerk lager houden.
  • De samengestelde menu’s kunnen niet gewijzigd worden, wel aangevuld. We vervangen geen onderdelen in een samengesteld menu. Wanneer je wil afwijken van een menu dan werken wij met het Al a Carte menu.
  • U bent van harte welkom om uw wensen in de winkel met ons te bespreken. Wij maken graag een afspraak hiervoor. Het beste is 2-4 weken van te voren. U kunt de datum van uw huwelijk eerder bevestigen. Geef dan alvast de datum en een indicatie van uw bloemwerk door en vul het vragenlijstje in.

Vragen?

Mail, bel of WhatsApp ons gerust.

winkel@mooianders.info

020 68 350 38

Bruidsbloemwerk en Corona

Het zijn onzekere tijden. Gaat je bruiloft wel door op de geplande datum? Of veranderen de regels en schuif je het toch door naar volgend jaar…

We denken graag met je mee, en zijn flexibel. Maar al het bloemwerk doorspreken is voor ons best tijdrovend. En als je bruiloft toch in het najaar plaatsvind in plaats van het voorjaar moeten we weer alles opnieuw doorspreken.

Daarom doen wij het zo:

  • Plan je afspraak met ons 2 tot 3 weken vóór je bruiloft. (Plan geen afspraak voor een walk in wedding bouquet.)
  • Vul het vragenlijstje in. Dan weten wij waarop we kunnen rekenen.
  • Bereken voor jezelf alvast je a La Carte bloemwerk met de calculator. Samengestelde menu’s zijn al berekend.
  • Jij hebt dan alvast een beeld van de kosten, en wij van jou wensen.

Bedankt voor je begrip hiervoor!