Iedere week een nieuw boeket

Dit bericht is 4 maart 2021 geplaatst.

Seizoensbloemen in ons pluk Boeket

Je had het misschien al door. Iedere dinsdag middag plaatsen we een nieuw boeket van de week. We hebben door de Lockdown een kleiner assortment bloemen. En op deze manier kunnen we wel iedere dag verse bloemen inkopen! Doordat we een ontwerp maken met seizoensbloemen wat we even extra aandacht geven kunnen we online, in de winkel (lees buiten) en in onze bloemabonnementen toch een verscheidenheid aan bloemen aanbieden.

Niet 100 boeketten maar 1 goede

Natuurlijk kunnen we op aanvraag allerlei bloemen bestellen. Dan horen we dat graag één a twee dagen van te voren. Maar zeg eens eerlijk, vaak bestel je bloemen op het laatste moment 😉 wand je wil het vers! Dus door gewoon één boeket gewoon heel goed uit te voeren kunnen we vaak dezelfde dag nog een boeket voor je bezorgen. Via onze bezorgdienst Peddler.com kunnen wij ook ‘s avonds tussen 18:00 en 20:00 bezorgen hier in Amsterdam.

Bloemen en planten bezorgt in Amsterdam

Omdat we een kleien plaatselijke bloemist zijn bezorgen we alleen in Amsterdam. Omdat we alles op de fiets doen, of laten doen vooral binnen de ring. Je mag ons altijd bellen of WhatsApps. dan sturen we je een betaallink of je betaald even via de betaalknop op de site. Maar via de site bestellen is wel zo makkelijk als je even rustig wil kijken wat in het boeket van de week zit!

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.