Logo Mooi Anders Bloemen
Nu gesloten

Workshops

Wilde Roos Botaniesche tekening

Dit is Het boeket van de week

We gebruiken duurzame bloemen

Bezorgt in Amsterdam of afhalen

Mooi Anders

Bloemen & Planten

Snijbloemen, binnenplanten en buitenplanten ik hou het bij de wortels van mijn vak. Van de bloemen maak ik de natuurlijke boeketten. Pluk Boeketten en veldboeketten binden is mijn specialiteit. Kom naar de winkel of bestel in onze webshop voor bezorging in Amsterdam.
Ik ben best wel een plantennerd. Dus kom gerust langs voor advies, ook geef ik bij de planten in onze webshop wat tips. In ons blog lees je veel over planten verzorging.

Wilde Roos Botaniesche tekening

Dit is Het boeket van de week

We gebruiken duurzame bloemen

Bezorgt in Amsterdam of afhalen

Mooi Anders

Bloemen & Planten

Snijbloemen, binnenplanten en buitenplanten ik hou het bij de wortels van mijn vak. Van de bloemen maak ik de natuurlijke boeketten. Pluk Boeketten en veldboeketten binden is mijn specialiteit. Kom naar de winkel of bestel in onze webshop voor bezorging in Amsterdam.
Ik ben best wel een plantennerd. Dus kom gerust langs voor advies, ook geef ik bij de planten in onze webshop wat tips. In ons blog lees je veel over planten verzorging.

Winkelfront in de vroege zomer. Mooi Anders Bloemen Amstedam

Mooi Anders Bloemen

Bilderdijkstraat 196 Amsterdam
Ik ben nu niet open, maar ik ben er vandaag vanaf 10:00 tot 18:00
Openingstijden deze week:
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 10:00 – 18:00
  • Donderdag: 10:00 – 18:00
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00
  • Zaterdag: 10:00 – 18:00
  • Zondag: 13:00 – 18:00

Dennis’ Keuze

Ik kijk wat ik maak van de verse bloemen van de dag. Iets origineels dus, en niet het boeket van de foto, want ik bestel iedere dag waar ik zin in heb. Maar altijd bloemen van het seizoen en dichtbij huis.

Planten tip van Dennis

Maarts Viooltje

Viola odorata

Planten

Planten en potten (die in de bakfiets passen) kunnen online besteld worden voor bezorging. In onze winkel hebben we nog veel meer planten, maar online vind je een kleine selectie. Kies meteen een mooie pot uit, bijvoorbeeld die op de product foto staat. Deze vind je door de verzorgingstips te openen.

Duurzame bloemen

Biologiesche bloemen

Bezorgt op de fiets

Strobloempje

Zo werken wij duurzaam

Rozen hoeven van mij niet ingevlogen te worden. De rozen uit Nederland zijn toch al de beste die er zijn. En dan ken ik ook nog eens wat kwekers net buiten Amsterdam waar de bloemen biologisch geteeld worden. Buiten, dus echt van het land! Dat betekent wel dat de Bio Boeketten seizoensgebonden zijn.

Ik ben hard bezig met de puntjes op de I te zetten. Ik vind namelijk dat er een heleboel schijnoplossingen zijn. Een dier stikt namelijk net zo snel in ecoplastic dat in het water komt als gewoon plastic. En alles van papier maken klinkt mooi, maar hoeveel bomen moeten er gekapt worden voor papieren tassen?

achtergrond

Het Bruidsmenu

Zie jij door de bruidsboeketten de bloemen niet meer? Ik help je graag op weg. We hebben keuzemenu’s gemaakt als je met een budget werkt. Of stel je eigen menu samen via het A la Carte menu. Die bereken je ook zelf op de site. Maak online een afspraak voor een video call of kom langs in de winkel.

Workshops

Aankomende Workshops
Dennis

Dennis

Toen ik 8 jaar was heb ik eens een hortensia van een buurvrouw kaalgeknipt om een boeket voor mijn moeder te maken. De buurvrouw was er niet zo blij mee. Gelukkig mijn moeder wel ;-)“

Meer over mij
achtergrond
achtergrond

Dit is het zelfde boeket na 10 dagen

Het boeket van de week

Iedere week ontwerpen ik een nieuw boeket. Dit boeket is gemaakt van duurzame bloemen en past bij het seizoen. Kies hier de maat die je wil! Op de foto is een boeket van €24.95 te zien. Let op, dit boeket verandert dit jaargetijde aanzienlijk wanneer alle bloemen open komen.
19.9549.95