Wilde Roos Botaniesche tekening

Nu gesloten

Mooi Anders

Bloemen & Planten

Snijbloemen, binnenplanten en buitenplanten ik hou het bij de wortels van mijn vak. Van de bloemen maak ik de natuurlijke boeketten. Pluk Boeketten en veldboeketten binden is mijn specialiteit. Kom naar de winkel of bestel in onze webshop voor bezorging in Amsterdam.
Ik ben best wel een plantennerd. Dus kom gerust langs voor advies, ook geef ik bij de planten in onze webshop wat tips. In ons blog lees je veel over planten verzorging.

Mooi Anders Bloemen

Bilderdijkstraat 196 Amsterdam
Ik ben nu niet open, maar ik ben er vandaag vanaf 10:00 tot 18:00
Openingstijden deze week:
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 10:00 – 18:00
  • Donderdag: 10:00 – 18:00
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00
  • Zaterdag: 10:00 – 18:00
  • Zondag: 13:00 – 18:00

20.0050.00

Ik kijk wat ik maak van de verse bloemen van de dag. Iets origineels dus, en niet het boeket van de foto, want ik bestel iedere dag waar ik zin in heb. Maar altijd bloemen van het seizoen en dichtbij huis.

Zo werken wij duurzaam

Rozen hoeven van mij niet ingevlogen te worden. De rozen uit Nederland zijn toch al de beste die er zijn. En dan ken ik ook nog eens wat kwekers net buiten Amsterdam waar de bloemen biologisch geteeld worden. Buiten, dus echt van het land! Dat betekent wel dat de Bio Boeketten seizoensgebonden zijn.

Ik ben hard bezig met de puntjes op de I te zetten. Ik vind namelijk dat er een heleboel schijnoplossingen zijn. Een dier stikt namelijk net zo snel in ecoplastic dat in het water komt als gewoon plastic. En alles van papier maken klinkt mooi, maar hoeveel bomen moeten er gekapt worden voor papieren tassen?

Lees meer >

Workshops

Dennis

Dennis

Toen ik 8 jaar was heb ik eens een hortensia van een buurvrouw kaalgeknipt om een boeket voor mijn moeder te maken. De buurvrouw was er niet zo blij mee. Gelukkig mijn moeder wel ;-)“

Meer over mij

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.