Het boeket van de week

Dit bericht is 20 oktober 2019 geplaatst.

We zijn natuurlijk de hele dag boeketten aan het ontwerpen. Boeketten die klaar staan in de winkel, de bos bloemen die je met ons samenstelt als cadeau in de winkel. Maar ook de bloemabonnementen.

We hebben u één keer in de week een boeket wat we samenstellen waar we zelf helemaal los mee gaan! Vol met seizoensbloemen en wat we tijdens het inkopen al samenstellen.

Hoe dat werkt

Omdat we het tijdens het inkopen al samenstellen letten we erg op de prijs. We kijken naar een goede balans tussen exclusieve bloemen en bloemen die dat goed ondersteunen en voor volume zorgen.

Seizoensbloemen zijn meestal aantrekkelijker wat prijs betreft. Zo lang het kan worden ze vaak buiten gekweekt en zijn ze dus minder milieu belastend. Daarnaast zijn bloemen vaak sterker en Mooier in de juiste tijd van het jaar.

Het boeket van de week is te krijgen zo lang de voorraad strekt van Donderdag tot Vrijdag.

[su_image_carousel source=”taxonomy: category/559″ limit=”10″]

Bestellen

Het boeket van de week is altijd €25 en we verwerken daarin de bloem van de maand. Van Donderdag tot zondag is dit boeket te verkrijgen zo lang de voorraad strekt.


Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.