Het Bio-Boeket

26 maart 2021

Biologisch boeket! Vanaf eind april gaan we wekelijks naar de kweker voor bloemen van het land. Wij maken daar voor jou een veldboeket van om af te halen of te bezorgen in Amsterdam.

Een verassing voor jouw en ons!

Biologisch geteelde bloemen verwerkt in een plukboeket. Dat klinkt heel simpel maar we staan voor een boel verassingen. Omdat de bloemen echt buiten op het veld geteeld worden is het zeer afhankelijk van het weer wanneer welke bloem beschikbaar is. De eerste bloemen worden Tulpen, Euphorbia en Alliums. Ik heb een keurig lijstje van de kweker gekregen wat voorspeld dat in week 15 de eerste bloemen gehaald kunnen worden. Maar als het nu zo koud blijft kan het zo maar een week langer duren. Aan de andere kant als het gemiddeld 15 graden blijft kan het zo maar een week eerder zijn.

Welke bloemen er in je boeket komen is dus een complete verassing! Het kan ook een keer een volle bos met alleen maar zonnebloemen zijn, of kamille. En de week er op weer een gemend boeket.

Een boeket met veldbloemen om te laten bezorgen of afhalen in Amsterdam.
Zo maken wij graag onze boeketten. Alsof het zo uit het veld komt. En dat komt het Bio Boeket straks echt!

Bio-Boeket van de week.

Je moet ons dus een beetje vertrouwen en onze creativiteit de vrije loop laten. Wij gaan vrijdag ochtend vroeg op pad om de bloemen rechtstreeks bij de biologische kweker op te halen. Ter plekken bedenken wij wat deze week jouw boeket word. En om te zorgen dat jij je boeket vrijdag middag in huis hebt kun je het van te voren reserveren. Dan weten wij hoe veel bloemen we mee moeten nemen.

Je kunt je boeket van Zaterdag tot en met Donderdag reserveren. Of als je ons en de kweker wil steunen, én de biologische bloementeelt is het Abonnement op dit boeket helemaal handig. En het leukste is het natuurlijk voor jou! Iedere vrijdag van april tot oktober bloemen van het land, met de fiets bij jou thuis bezorgt.

Volg de voortgang.

Zullen we je op de hoogte houden van de voortgang? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Dan weet je wanneer we dit jaar voor het eerst bloemen gaan halen.

Of ben je nu al overtuigd?

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.