Herkomst van de begonia

Dit bericht is 29 april 2019 geplaatst.

Onze plant van de maand brengt een hoop sfeer in de winkel en kan dat ook zeker bij jou thuis doen.

Onze plant van de maand brengt een hoop sfeer in de winkel en kan dat ook zeker bij jou thuis doen. Het is een plant die in verschillende interieurs past. Vorige week gaf ik al de belangrijkste tips om deze beauty te verzorgen en vandaag praat ik je graag bij over de herkomst van de bijzondere begonia.
De plant die bekend staat om z’n bijzondere bladeren komt uit de vochtige, bosrijke gebieden van Nieuw-Guinea, zuidelijk Afrika en de Andes. De wilde variant is wat sprietiger en ijler dan de kweekversie die veel voller van blad is en aanzienlijk rijker bloeit.

Bij Mooi Anders vind je vooral de bladbegonia, maar van de 1895 soorten die er bestaan heeft een groot deel bloemen. Wanneer deze bloeien, zie je het blad amper terug – en die is juist zo bijzonder!

Kom vooral langs in de winkel om de begonia van dichtbij te bewonderen! Maar, pas op: de plant kan je inpakken en ervoor zorgen dat je ‘m meteen mee naar huis neemt ;). 

Nog meer van dit soort tips:

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.