Help de bruid

Dit bericht is 23 mei 2019 geplaatst.

Het seizoen van de bruiloften is weer in volle gang en ook ik mag dat gelukkig merken in de winkel. Bruiden helpen vind ik heel mooi werk om te doen en ook jij kunt (toekomstige) bruiden in je omgeving helpen; vertel ze over mijn bruidsmenu!

Een bruiloft plannen is al stressvol genoeg (geloof me, ik heb een keer mijn nichtjes bruiloft georganiseerd), dus hoe fijn is het als het uitkiezen van het bloemwerk makkelijk is. Mijn bruidsmenu is precies daarop ingericht; met gemak, snel en overzichtelijk al het bloemwerk geregeld. Zeg het voort!

Vul het vragenlijstje in dan zetten wij je datum vast en plannen we alvast een afspraak.

In ons bruidsmenu hebben we alle prijzen voor je op een rij gezet. Van menu-pakketten voor ieder budget tot een A la Carte menu met alle prijzen van los bloemwerk.

Om je verder op weg te helpen hebben we een plan gemaakt dat alles soepel verloopt voor je bruiloft!

Nog meer lezen over Trouwbloemen van Mooi anders?

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.