Het seizoen van de bruiloften is weer in volle gang en ook ik mag dat gelukkig merken in de winkel. Bruiden helpen vind ik heel mooi werk om te doen en ook jij kunt (toekomstige) bruiden in je omgeving helpen; vertel ze over mijn bruidsmenu!

Een bruiloft plannen is al stressvol genoeg (geloof me, ik heb een keer mijn nichtjes bruiloft georganiseerd), dus hoe fijn is het als het uitkiezen van het bloemwerk makkelijk is. Mijn bruidsmenu is precies daarop ingericht; met gemak, snel en overzichtelijk al het bloemwerk geregeld. Zeg het voort!

Vul het vragenlijstje in dan zetten wij je datum vast en plannen we alvast een afspraak.

In ons bruidsmenu hebben we alle prijzen voor je op een rij gezet. Van menu-pakketten voor ieder budget tot een A la Carte menu met alle prijzen van los bloemwerk.

Om je verder op weg te helpen hebben we een plan gemaakt dat alles soepel verloopt voor je bruiloft!

Nog meer lezen over Trouwbloemen van Mooi anders?

2 Comments

 1. Dennis heeft ons bruiloft thema Zwart Blush Roze en Bordeaux rood echt super goed gedaan!
  Het was niet te donker, maar ook zeker niet te licht.
  Super uniek, iedereen vroeg waar we de bloemen hadden laten doen en vonden het super mooi.

  Op goolge heb ik al ruim 2000 likes op mijn bruid boeket.
  Je kan door middel van foto’s en je wensen heel goed bespreken met Dennis wat je wilt en je kan dit blind vertrouwen! WIJ hebben alleen door gegeven wat voor kleuren we willen en dat ik gek op rozen ben en dat is gewoon helemaal goed gekomen.

  Ook is Dennis totaal niet duur.
  Voor ieder bruidspaar die gaat trouwen Dennis is een aanrader!

  Laura Faye Mettes-Koolhaas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *