Groene voornemen in 2020

Dit bericht is 12 januari 2020 geplaatst.

Groene vingers hebben we al. Maar we proberen ook zo goed mogenlijk voor moeder natuur te zorgen. De natuur is immers ons vak!

We zijn hard bezig met de puntjes op de I te zetten. We vinden namelijk dat er een boel schijnoplossingen zijn. Een dier stikt namelijk net zo snel in eco plastic wat in zee komt als gewoon plastic. En alles van papier maken klinkt mooi maar hoeveel bomen moeten er gekapt worden voor papieren tassen?

Ons doel is alles te hergebruiken!

In onze ogen is verpakking een van de belangrijkste punten die we willen verbeteren.
We gaan niet een voorraad van plastic tassen zomaar weggooien. Of alle flesjes plantenvoeding weggooien. Onze huidige voorraad verkopen we nog en als de voorraad op is of het gebruik word minder stoppen we met deze in te kopen.

Tassen hebben we straks alleen nog maar van ecologisch, fairtrade katoen. Je betaald alleen de inkoopprijs hiervoor. Onze winst is ons logo op de tas dus jij maakt dan reclame voor ons.
We vinden het de verantwoording van de klant om een tasje mee te nemen als je gaat shoppen. Herbruikbare tassen zijn volgens ons de beste oplossing. Ben je dan toch een tas vergeten, dan kun je bij ons een hele goede kopen die lang mee gaat.

Blijf ons blog volgen voor meer groene voornemens!

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.