Groene vingers!

5 januari 2019

Volg je ons groene vingers blog al? Nou, je leest het nu. We willen je graag helpen een succes te maken van je hobby.

Ook in 2019 mag een kamerplant niet ontbreken in het interieur. Daarom hebben we de winkel weer volgestouwd met bijzondere en trendy soorten. Voor de beginner maar ook voor de gevorderde plantenliefhebber hebben we goede adviezen. Maar ben je echt nog een groentje? Dan heb ik als gouden tip een van onze plantenworkshops!

Ook zijn we het afgelopen jaar ons planten asiel een vliegende start gegeven. En ondertussen staat de kelder vol met byzondere exemplaren. We gaan nu zelfs uitbrijden naar een kweker waar we mee samenwerken. Daar gaan de grotere planten naartoe om weer op krachten te komen.

  • Kokedama
     5 oktober 2023
     20:00 - 22:00

Zin in een leuke creatieve activiteit? Kom dan langs en leer de kunst van kokedama! Een variant van bonsai, kokedama is de Japanse kunst van het maken van potloze planten met behulp van een uniek grondmengsel, mos en touw. De workshop behandelt de oorsprong van kokedama, plant- en grondmengsels, wikkelmogelijkheden, mos en nazorg. Kies een (meer…)


  • Kokedama
     5 november 2023
     20:00 - 22:00

Zin in een leuke creatieve activiteit? Kom dan langs en leer de kunst van kokedama! Een variant van bonsai, kokedama is de Japanse kunst van het maken van potloze planten met behulp van een uniek grondmengsel, mos en touw. De workshop behandelt de oorsprong van kokedama, plant- en grondmengsels, wikkelmogelijkheden, mos en nazorg. Kies (meer…)


 

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.