Groene vingers!

Dit bericht is 5 januari 2019 geplaatst.

Volg je ons groene vingers blog al? Nou, je leest het nu. We willen je graag helpen een succes te maken van je hobby.

Ook in 2019 mag een kamerplant niet ontbreken in het interieur. Daarom hebben we de winkel weer volgestouwd met bijzondere en trendy soorten. Voor de beginner maar ook voor de gevorderde plantenliefhebber hebben we goede adviezen. Maar ben je echt nog een groentje? Dan heb ik als gouden tip een van onze plantenworkshops!

Ook zijn we het afgelopen jaar ons planten asiel een vliegende start gegeven. En ondertussen staat de kelder vol met byzondere exemplaren. We gaan nu zelfs uitbrijden naar een kweker waar we mee samenwerken. Daar gaan de grotere planten naartoe om weer op krachten te komen.

 

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.