Groene vingers!

Volg je ons groene vingers blog al? Nou, je leest het nu. We willen je graag helpen een succes te maken van je hobby.

Ook in 2019 mag een kamerplant niet ontbreken in het interieur. Daarom hebben we de winkel weer volgestouwd met bijzondere en trendy soorten. Voor de beginner maar ook voor de gevorderde plantenliefhebber hebben we goede adviezen. Maar ben je echt nog een groentje? Dan heb ik als gouden tip een van onze plantenworkshops!

Ook zijn we het afgelopen jaar ons planten asiel een vliegende start gegeven. En ondertussen staat de kelder vol met byzondere exemplaren. We gaan nu zelfs uitbrijden naar een kweker waar we mee samenwerken. Daar gaan de grotere planten naartoe om weer op krachten te komen.

 • Kokedama
   6 april 2023
   20:00 - 22:00

Zin in een leuke creatieve activiteit? Kom dan langs en leer de kunst van kokedama! Een variant van bonsai, kokedama is de Japanse kunst van het maken van potloze planten met behulp van een uniek grondmengsel, mos en touw. De workshop behandelt de oorsprong van kokedama, plant- en grondmengsels, wikkelmogelijkheden, mos en nazorg. Kies een (meer…)


 • Terrarium voor beginners
   20 april 2023
   20:00 - 22:00

Altijd al een terrarium willen maken maar geen idee hoe? Kom dan naar de terrarium workshop! Tijdens deze twee uur durende workshop laten we een aantal voorbeelden zien en helpen we je stap voor stap met het maken van een zelfvoorzienend ecosysteem waar je niks meer aan hoeft te doen. Natuurlijk neem je het mee (meer…)


 • Kokedama
   7 mei 2023
   20:00 - 22:00

Zin in een leuke creatieve activiteit? Kom dan langs en leer de kunst van kokedama! Een variant van bonsai, kokedama is de Japanse kunst van het maken van potloze planten met behulp van een uniek grondmengsel, mos en touw. De workshop behandelt de oorsprong van kokedama, plant- en grondmengsels, wikkelmogelijkheden, mos en nazorg. Kies (meer…)


 • Terrarium voor beginners
   11 mei 2023
   20:00 - 22:00

Altijd al een terrarium willen maken maar geen idee hoe? Kom dan naar de terrarium workshop! Tijdens deze twee uur durende workshop laten we een aantal voorbeelden zien en helpen we je stap voor stap met het maken van een zelfvoorzienend ecosysteem waar je niks meer aan hoeft te doen. Natuurlijk neem je het mee naar (meer…)